emj pisze:Wspaniała sprawa , ze juz jest lepiej oby tak dalej

.Jestes orientacji homoseksualnej ?
Tak jestem. Fobia spoleczna jest i mysle, ze tego do konca sie nie pozbede w tlumie ludzi, ale bylo duuuzo gorzej. Nie boje sie wyjsc z domu do sklepu, czy pracy. Praca to dla mnie strefa komfortu nawet klienci mnie nie przerazaja.

teraz jak mam troche wolnego to w domu staram sie czyms zajac, bo jak nic nie robie to wyuorbaznia pracuje neistety, ale nie jest zle. Panuje nad tym
-- 8 listopada 2015, o 17:50 --
Ostatnio mam nerwową sytuację, w pracy, pracuję tam 3 miesiące, ale myśle teraz po tym o zmianie. Ludzie bywają wredni.
Ba to dla mnie nie nowość, ale nie lubię zakłamanych suk. A już podje*ki do wyglądu to mogą sobie darować, bo same kaszaloty ze mną pracują. Mniejsza o to. Po tych stresach momentami czuję się gorzej, pocę się jak sie pociłem, jak prosiak, itp. Jutro ide zrobic sobie badania na kortyzol, magnez, zelazo itp, bo wiem ze wyplukuje te pierwiastki piciem duzej imosci kawy, plus jestem ciekaw jaki mam poziom kortyzolu, ale trzymajcie kciuki bym przez wredne suki nie wpedzil sie znow w nerwicowe somatyczne objawy.
-- 9 listopada 2015, o 21:04 --
No i fajnie wszystkie pierwiastki w normie, czekam jeszcze na wynik kortyzolu, tak czy siak cale to pocenie itp to na tle nerwicowym stety i niestety juz z ty mtrzbea zyc
Nerwica rozpoznana od 1 roku i 9 miesięcy. Aktualny lek Asetra - oczekiwanie na działanie.