Witam, mam duzy problem i wyglada to na natrectwo myslowe i nerwqice jakie macie i znacie.
A mam ja dziwny objaw i jest on bardzo meczacy, jest nim niekontrolowany zacisk zwieracza.
Co mam robic?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mega problem
- nierealna
- Ex Moderator
Dużo nie napisałeś, ale myślę, że najodpowiedniejsza jest wizyta u specjalisty 

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
- nierealna
- Ex Moderator
gastrolog
- nierealna
- Ex Moderator
ja bym nie powiedziała, że to natrectwo 

- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Gastrolog pokieruje do psychiatry.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czytalem kiedys o kobietach ktore od seksu analnego maja problem z wypadanie odbytu, ja nie uprawialem takiego seksu nigdy ale zastanawiam sie czy przez natrectwa i to zaciskanie sie niekontrolowane moze my tez wypasc...
?
Gastrolog mi nie pomoze bo jak o tym nie mysle to nie ma zacisku a jak pomysle to mi zaciska sie zwieracz.
-- 7 maja 2014, o 22:16 --
czyli nikt nie wie co to moze byc? jest tu kto?
?
Gastrolog mi nie pomoze bo jak o tym nie mysle to nie ma zacisku a jak pomysle to mi zaciska sie zwieracz.
-- 7 maja 2014, o 22:16 --
czyli nikt nie wie co to moze byc? jest tu kto?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
człowieku jakie wypadanie odbytu...? czy od kaszlu wypadnie Ci gardło...? po prostu to OLEJ. idz do psychologa/psychiatry.
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Moze to byc stary z tym zwieraczem ze kurczy ci sie odbyt od stresu, musisz duzo sie relaksować, a nie napinać
Osobiście wiekszosc osób tak nie ma albo nie zwraca na to uwagi jak ty
bo nie widziałem jeszcze takiej histori na tym forum

- Zordon
Jak tak siedzisz już gotowy do tej dwójki, i nic nie chce wyjść to olej to, pozwól tej myśli płynąć i powiedz sobie "AA SRAM NA TO"

Twój sposób opisywania problemu jakoś zniechęca do podchodzenia do tego tematu poważnie, sorry
Nie wiem, opisz to jeszcze raz, na spokojnie itp. Bez pisania o analu, o wypadaniu dupy z dupy itp
Ale ogólnie rzeczywiście wygląda to na natręctwo myślowe. Po prostu już do srania podchodzisz źle nastawiony, z lękiem że Ci zwieracza zaciśnie na amen i nie strzelisz dwójki. Poczytaj o lękowych myślach, natręctwach itp. Musisz podejść do tego w podobny sposób. Możesz też mieć zespół drażliwego jelita, jest taka choroba, wtedy ciężko dwójeczkę dokonać. Ale ogólnie to nie nakręcaj się tym lękiem, przecież Cie nie rozerwie jak się nie wypróżnisz. Jak chcesz iść do kibla, to sobie pomyśl: "no trudno, najwyżej znowu nie wykonam misji", wtedy podejdziesz bardziej bez spiny i poleci jak po maśle (kakaowym
) 
I coś w temacie, może kariere w X-Factorze zrobisz:

Twój sposób opisywania problemu jakoś zniechęca do podchodzenia do tego tematu poważnie, sorry

I coś w temacie, może kariere w X-Factorze zrobisz:

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred"
Soichiro Honda
Soichiro Honda
-
Widze ze moj temat stal sie rozrywkowym miejscem forumowiczow.
Chcialen napisac ze byl okres spokoju po perazinie ale znowu problem sie pojawil, chodzi o to ze ciagle mysle o tym zaciskaniu zwieracza a jest to swiadomy odruch na dlugo bardzo meczacy.
Chcialen napisac ze byl okres spokoju po perazinie ale znowu problem sie pojawil, chodzi o to ze ciagle mysle o tym zaciskaniu zwieracza a jest to swiadomy odruch na dlugo bardzo meczacy.
- munka
Zygmunt Freud pewnie powiedzialby, ze zafiksowałes sie na etapie kiedy rodzice przeprowadzali Ci trening czystosci w dziecinstwie...kiedy uczyli Cie, abys zalatwial sie na nocniku. Pewnie byles w jakis spsosb karany jak narobiles w majtki i to powodowało lęk i potem mega kontrolowałes wyproznianie..taka moja luźna interpretacja. ZApytaj rodziców jak to bylo z tym treningiem czystosci..czy obrywales jak narobiles w gatki, moze jest jakies nieprzyjemne wspomnienie z tym zwiazane.