Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zbiegi okoliczności
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, ostatnio nie mogę się pozbyć myśli że w ciągu około półtorej godziny wytypowałem 3 razy z rzędu dokładną godzinę w odstępach około półgodzinnych, wiem że to zbiegi okoliczności, ale jak wiecie ja swoje a nerwica swoje
tak więc podzielcie się swoimi zbiegami bo pewnie takie posiadacie, a wiecie zapewne że w grupie raźniej 
- moho
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi ostatnio się włączyło takie coś że zacząłem zwracać nazbyt uwagę na różne zbiegi okoliczności, najbardziej denerwuje mnie jak coś pomyślę a za chwilę to coś praktycznie w tym samym momencie się wydarzy. Głównie przy oglądaniu czegoś tak mam :p z godziną też zwracam uwagę na to jak mi się trafi 15:51, właśnie podczas pisania posta zwróciłem na to uwagę bo kumpel dzwonił i jak skończyłem z nim gadać to zobaczyłem na telefonie taką godzinę xD taki przypadek. Bo 51 to przestawić 5 do tyłu 1 do przodu i jest 15 xD no albo właśnie 15:15 i tego typu.