Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Myśli że kogoś potrąciłem
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, od już przynajmniej roku mam natręctwa związane z tym że kogoś potrąciłem a tego do końca nie pamiętam. Dzisiaj znowu pojawiły się wątpliwości, a mianowicie podróżując do Puli w Chorwacji z Rovinj w drodze powrotnej chyba jakiś śmieć leżał na drodze a ja po nim przejechałem kołami i po chwili pojawiła się myśl że może to zwierzę było itd. Mimo że jako pasażerka jechała moja narzeczona i pewnie zauważyłaby coś to dalej nie mogę uspokoić swojego stanu emocjonalnego. Teraz mam kompulsje żeby sprawdzić to i jeszcze raz jechać w jedną i drugą stronę. Czy możliwe że po zaprzestaniu brania leków przeciwdepresyjnych stany lękowe mogą bardziej się nasilić. Nie wziąłem ze sobą leków bo bałem się że przez granicę mnie nie przepuszczą. Z jednej strony czuję że to chyba jakieś głupoty z tym wkrecaniem sobie potrącenia, ale ciągle to analizuje.
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hej, oj wiele osób opisywało tutaj na forum identyczne wkrętki. Klasyka gatunku, to tylko nerwica 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.