Nie połączyłam tego od razu ale powinnam była sobie przypomnieć że w obu poprzednich epizodach wyczuwałam ten zapach wielokrotnie i to w lesie, na spacerze. W domu również ale bardzo często czułam na zewnątrz. I prześladował mnie tylko w momencie kiedy miałam nerwicę. Ktoś doświadczył też czegoś takiego??
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy nerwica ma zapach?
- natretnapaula
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej
pytanie może się wydawać dziwne aczkolwiek muszę je zadać. 3 raz zaliczam epizod nerwicowy. Ostatni zaczął się dwa dni temu. Niestety wiedziałam o tym bo...w pracy cały dzień czułam jakby smród zgniłych jaj.
Nie połączyłam tego od razu ale powinnam była sobie przypomnieć że w obu poprzednich epizodach wyczuwałam ten zapach wielokrotnie i to w lesie, na spacerze. W domu również ale bardzo często czułam na zewnątrz. I prześladował mnie tylko w momencie kiedy miałam nerwicę. Ktoś doświadczył też czegoś takiego??
Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też...
- natretnapaula
Naprawdę nikt z Was tego nie miał?:(
- natretnapaula
- Celine Marie
Pewnie to Twoje wyobrażenie,ktoś coś Ci powiedział ,że też to czuje? Ja często czuję brzydkie zapachy ale nie wiązałam ich z nerwicą 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
- natretnapaula
Właśnie pytałam innych i mówią że nic nie czuć a ja czuję. Nikt tego nie czuje a ja np w pracy w dwóch różnych miejscach już czułam:(Celine Marie pisze: ↑18 sierpnia 2018, o 00:33Pewnie to Twoje wyobrażenie,ktoś coś Ci powiedział ,że też to czuje? Ja często czuję brzydkie zapachy ale nie wiązałam ich z nerwicą![]()
-
- Świeżak na forum
Może to zależne od cyklu - wiesz, kiedy jestem tuż przed okresem, jestem strasznie wyczulona na zapachy, byle co mnie mdli.
Może to więc jest powiązane ze zmianami hormonalnymi, że w jakimś miejscu cyklu jesteś bardziej wyczulona na zapachy a przy okazji bardziej podatna na nerwicę?
Może to więc jest powiązane ze zmianami hormonalnymi, że w jakimś miejscu cyklu jesteś bardziej wyczulona na zapachy a przy okazji bardziej podatna na nerwicę?
Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
- natretnapaula
Teraz nerwica zaskoczyła mnie akurat w środku cyklu. Ale poza nerwicą nie wyczuwam tego zapachu...IceTea pisze: ↑18 sierpnia 2018, o 14:23Może to zależne od cyklu - wiesz, kiedy jestem tuż przed okresem, jestem strasznie wyczulona na zapachy, byle co mnie mdli.