Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tysiące myśli
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Była taka sytuacja ze mnie i mojego byłego przyjaciela bili jakieś 12 lat temu teraz przyszła taka myśl że przypływie gniewu zadźgałem tą osobę wracam myślami do tej sytuacji ale Ja nie pamiętam żebym to w ogóle zrobił
- GaunterODim
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Spokojnie, to po prostu zwykła myśl lękowa. Wiele osób tutaj ma lęki odnośnie np. pedofilii (boją się też czy czegoś komuś nie zrobili i nie pamiętają albo zrobią), samobójstwa czy tego że kogoś zabiją. Tak jak mówisz w przypływie gniewu wygenerowała Ci się myśl że "mógłbyś" ich zadźgać, wystraszyłeś się tej myśli nadając przy tym jej wartości i teraz pewnie Ci się zacięła i siedzi w głowie
Pamiętaj, że myśli to nie czyny, to że boisz się że coś zrobiłeś, nie oznacza że to zrobiłeś. To tylko i wyłącznie lęk. Najlepszym sposobem jest zaakceptować tą myśl, ten scenariusz przez co przestanie to być dla Ciebie straszne.

-
Mam jeszcze tego typu myśli że zabiłem. Tego chłopaka z boiska moją byłą dziewczynę i jej dziecko oraz tego chłopaka którego pobilem 12 lat temu i jego akurat pobilem czego bardzo żałuję ale nie ważne zastanawiam. Się dopiero po 12 latach czy on żyje proszę odpowiedzcie
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
czy on żyje? tego nikt na forum ci nie powie... poszukaj go na fb czy po wspólnych znajomych to się dowieszBlack Alan pisze: ↑29 lipca 2018, o 15:08Mam jeszcze tego typu myśli że zabiłem. Tego chłopaka z boiska moją byłą dziewczynę i jej dziecko oraz tego chłopaka którego pobilem 12 lat temu i jego akurat pobilem czego bardzo żałuję ale nie ważne zastanawiam. Się dopiero po 12 latach czy on żyje proszę odpowiedzcie
you infected my blood
-
Żyje musi żyć Bogu dzięki
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Najgorsze są te myśli, które przychodzą i atakują nagle Twoje przeżycia z przed 12 lat na przykład.Ale ja mam taką zasadę, że jeśli nie myślało się wtedy o tym, to teraz tym bardziej się nie zadręczam.A jak to było 12 lat temu , to w ogóle to bym olał.