Hej mam niepokojący dla mnie problem. Od pewnego czasu miałam fantazje w stylu wypróżniania się na mnie. Podnieciło mnie to przy masturbacji, nigdy nie realizowałam takich rzeczy. Ale od przedwczoraj zaczęłam się niepokoić, przyszedł lęk I poczucie wstydu.. że skoro mnie takie coś podnieciło to może mam taki fetysz? Oczywiście zaczęła się analiza

musiałam wpisać w internet czy ktoś zmaga się z podobnym fantazjami, oczywiście wyczytałam że to jest Kropofilia czyli zaburzenie seksualne.. zaczęłam płakać, zaczęłam mieć uczucie paniki i mysli co jeśli nic innego mnie tak naprawdę nie podnieca oprócz tego? Zawsze jak się masturbowałam to wyobrażałam sobie to, nie fantazjowałam o tym codziennie, ale tylko wtedy jak się masturbowałam czyli w nocy, naprawdę wstydzę się siebie , że pewnie jestem jakas nienormalna że pojawia mi się w głowie głowie taka fantazja, też zmagam się z zaburzeniem lękowym, OCD

wcześniej gdy mi się taka fantazja ponawiała nie odczuwałam niepokoju ani lęku, nie płakałam, nie myślałam o tym że coś jest nie tak, dopiero później mnie to zaatakowało lękiem, ogromnym wstydem i niepokojem..

czekam na wasze odpowiedzi