Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

znów załamanie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
chencinek
Zarejestrowany Użytkownik

14 października 2016, o 21:50

Kochani. Bylo dobrze ... Znow sie zaczęło. Dzisiaj miałam caly dzień w biegu dużo rzeczy na glowie przez ostatni czas nawet nie miałam czasu nawet myśleć o tym ze może mi cos być. Dzisiaj znow ... Czułam jakbym zaraz miała zemdleć ... Kłócie w glowie czyli zwykly bol głowy znow odbieram jako fakt ze zaraz cos mi sie stanie i umrę. Czuje die taka nierealna wiem ze ja ukladam swoje życie ale jakbym to nie bylam ja :(
Nie wiem co mam zrobić bardziej mam strach przez tymi atakami niż przed innymi rzeczami. Pomóżcie mi !!!! Błagam bo się wykoncze :(
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

14 października 2016, o 22:45

Chencinek spokojnie takie rzeczy sa normalne po prostu masz kryzys i tyle. Jak odpowiednio do niego podejdziesz to minie a Ty będziesz o jeden level wyżej i z większym doświadczeniem. Ja sama ostatnio miewam gorsze dni,ale cóż niech sobie będą a później przyjdą dobra i będzie git. Co do omdlenia to nie zemdlejesz sama przerabiałam ten objaw a nigdy nie padlam. Takze luzik Kochana :)
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
Awatar użytkownika
chencinek
Zarejestrowany Użytkownik

16 października 2016, o 18:40

Myszynia dziekuje ci bardzo . Ja o tym wiem ale jednak tak to jest juz w główce :( :*
Awatar użytkownika
Mariusz87sk
Odważny i aktywny forumowicz

16 października 2016, o 18:45

Hej ja też dzisiaj mam słaby dzień ale to moze przez ta pogode takze trzeba jakos przeczekac i bedzie git.Mnie od rana cisneły lęki dopiero popołudniu troche wyluzowało troszeczke sie wspomoglem lekami ale jakos trzeba sobie radzic takze co nam zostalo glowa do gory i bedzie git.
ODPOWIEDZ