Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
chencinek
- Zarejestrowany Użytkownik
14 października 2016, o 21:50
Kochani. Bylo dobrze ... Znow sie zaczęło. Dzisiaj miałam caly dzień w biegu dużo rzeczy na glowie przez ostatni czas nawet nie miałam czasu nawet myśleć o tym ze może mi cos być. Dzisiaj znow ... Czułam jakbym zaraz miała zemdleć ... Kłócie w glowie czyli zwykly bol głowy znow odbieram jako fakt ze zaraz cos mi sie stanie i umrę. Czuje die taka nierealna wiem ze ja ukladam swoje życie ale jakbym to nie bylam ja

Nie wiem co mam zrobić bardziej mam strach przez tymi atakami niż przed innymi rzeczami. Pomóżcie mi !!!! Błagam bo się wykoncze

-
myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
14 października 2016, o 22:45
Chencinek spokojnie takie rzeczy sa normalne po prostu masz kryzys i tyle. Jak odpowiednio do niego podejdziesz to minie a Ty będziesz o jeden level wyżej i z większym doświadczeniem. Ja sama ostatnio miewam gorsze dni,ale cóż niech sobie będą a później przyjdą dobra i będzie git. Co do omdlenia to nie zemdlejesz sama przerabiałam ten objaw a nigdy nie padlam. Takze luzik Kochana

" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
-
chencinek
- Zarejestrowany Użytkownik
16 października 2016, o 18:40
Myszynia dziekuje ci bardzo . Ja o tym wiem ale jednak tak to jest juz w główce

:*
-
Mariusz87sk
- Odważny i aktywny forumowicz
16 października 2016, o 18:45
Hej ja też dzisiaj mam słaby dzień ale to moze przez ta pogode takze trzeba jakos przeczekac i bedzie git.Mnie od rana cisneły lęki dopiero popołudniu troche wyluzowało troszeczke sie wspomoglem lekami ale jakos trzeba sobie radzic takze co nam zostalo glowa do gory i bedzie git.