Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Gdzie można wyjechac leczyć nerwicę?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Lucyl
Świeżak na forum

11 września 2016, o 14:46

Polecacie może jakieś miejsce np. sanatorium gdzie są specjalne programy muszę gdzieś wyjechać
usunietenaprosbe
Gość

12 września 2016, o 13:05

Żaden program Ci nie pomoże jeśli sama sobie nie pomożesz.To siedzi tylko w Twojej psychice i tylko Ty możesz to zmienić ...Masz tutaj cudowne nagrania na yotube które bardzo pomagają...pójdziesz do psychologa czy do psychiatry to nawet 1/10 wiedzy nie otrzymasz którą chłopaki zamieszczają w nagraniach ...ja sama sie o tym przekonałam...
Lucyl
Świeżak na forum

12 września 2016, o 20:32

A słyszał ktoś o leczeniu nerwic w Sanatorium Tulipan - podobno mają świetną kadrę i program i wszystko na NFZ czy ktoś coś wie?
neea
Zarejestrowany Użytkownik

24 września 2016, o 20:06

mama mi cos mówiła o Zakroczymiu chyba w klasztorze ponoć jest super ale nie znam nikogo kto by tam był
era49
Odważny i aktywny forumowicz

24 września 2016, o 20:26

Lucyl zeby wyjsc z nerwicy nie trzeba nigdzie wyjezdzac.Osoby które mówią o jakichś miejscach gdzie mozna wyleczyc nerwicę, zupełnie nie rozumieją czym jest nerwica i jak się z niej wychodzi.
Pomysl ile trwa turnus w sanatorium, :D Wychodzenie z zaburzenia nie mozna ograniczyc czasem.Nie ma takich sanatoriów i szpitali.To jest poroces, praca nad sobą i zmiana sposobu myslenia.
ODPOWIEDZ