Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Słowo na Niedziele

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
mateo384
Zarejestrowany Użytkownik

14 sierpnia 2016, o 10:42

Ksiega mądrości 7,15

Oby mi Bóg dał słowo odpowiednie do myśli i myślenie godne tego, co mi dano!On jest bowiem przewodnikiem Mądrości, i tym, Który mędrcom nadaje kierune. W ręku Jego i my, i nasze słowa, roztropność wszelka i umiejętność działania. On mi dał bezbłędną znajomość rzeczy:poznać budowę świata i siłę żywiołów, początek i kres, i środek czasów, odmiany przesileń i następstwa pór, obroty roczne i układy gwiazd, naturę zwierząt i popędy bestii, moce duchów i myślenie ludzki, róznorodność roślin i siły korzeni. Poznałem i co zakryte, i co jawne, pouczyła mnie bowiem Mądrość - sprawczyni wszystkiego!* Kierujcie sie moi mili mądrością a nie tym co wrzuca wam w głowę nerwica jak będziecie mieli mądrość i nie zaufacie lękom odzyskacie siłę. Ja w to wierzę. Sam ma też wzloty i upadki ale wstaje idę dalej...uczmy sie własnych postaw zmiany nawyków są różne sposoby ;)Pozdrawiam :)
mała Mi 84
Zarejestrowany Użytkownik

14 sierpnia 2016, o 13:23

Mądre słowa. Nie lękajmy się, bierzmy życie jakim jest...pozdrawiam.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
Jan Paweł II.
ODPOWIEDZ