Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Dzis wyjazd :) Zobaczymy co los da :p

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
kamilpc
Odburzony i pomocny użytkownik

21 lipca 2016, o 10:16

Witajcie ,dzis wyjezdzam za granice do Wiednia i oczywiscie nerwica nie byla by nerwica jakbym nie kekowych mysi a konkretnie natreta i przed wyjazdem dawal mi mocno w dupe.Oczywiwcie znam to wszystko bardzo dobrze ,caly mechanizm nerwicowy :pIgnorowalem tego natreta ale nie popuszczl ,wiec zastosowalem na tego natreta "jestes szatanem" hhehe ale ku... ta nerwica bzdury wymysla ryzykowanie ,dzialam swiadomie i z logika , mowie do nerwicy ,lekowego chochlika - To dawaj chce byc ,pokaz co potrafisz lekowy chochliku; dawaj pokaz mi to wszystko tego szatana ,no dawaj :) I super to dziala na natreta ,bo trzeba robic to swiadomie ,meczy ale dam sobie rade.Leki sie troszeczje podniosly ale mam w dupie i jade za granice ,mam w dupie nerwice.Mam cel jakmi jest wyjscie z nerwicy ,uwolnienie sie od tego ,od lęków ,wyjscie z zaburzenia.Dla osob majacych wlasnie jakies natrety radze zastosowac pomysl Victora o lekowym chochliku Ten lekowy chochlik stoi na ramieniu czyli obok nas i podsyla te wszystkie mysli ,trzeba zauwazyc ze chochlik nie ma zadnego realnego wplywu na nas - co taki chochlik moze :) ,nie mocy sprawic zeby co nam sie stalo przez te mysli , przeciez on nie jest w nas ani nami ,tylko zasraniec stoi obok nas i tylko straszy.I wiem ze znam doskonale nerwice i moge ryzykowac na to wlasnie sprawdzaniem.Czesto juz wogole nie reaguje na natreta bo nie czuje leku ,zbywam go.Pozdrawiam was ,bede oczywiscie aktywny na forum i zobaczymy jak to bedzie leciec.
Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
Kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki
Wróć z tarczą lub na niej.Walcz o swoje życie
Chochlik
Zarejestrowany Użytkownik

22 lipca 2016, o 10:23

No jak tam Sebek u Ciebie? opowiadaj!
kamilpc

23 lipca 2016, o 19:00

Leki sie nasilily ,netrety tez ale dobrze jest ,myslu doluja mnie czasami ale ja i tak odpowiadam im no moge byc szatanem ,no pokaz nerwico mi to tu i teraz i robie swoje.Fajnie jest w Austri ,ucze sie jezdzic u-banh i ogarniam wszystko :) Pelno Turkow hhehe :) Jakos mi to wszystko leci.Pozdrawiam ,zyje swoim zycid i mam w dupie ta iluzje.
Twoje życie ,twój wybór to ty decydujesz kim chcesz być ,co chcesz osiągnąc ,jak żyć
subzero1993

23 lipca 2016, o 19:07

No i poprawna postawa, tak trzymaj. Po co żyć lękami, jak można żyć życiem? :D
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
kamilpc

25 lipca 2016, o 15:20

Racja subzeroo :) zyje i ciesze sie wszystkim ,chociaz dzis zaczalem siw irytowac i lekki kryzysik ale dzialam swiadomie na nerwice na lekowego chochlika i caly czas sprawdzam ,no jestem szatanem :) albo osmieszam szatanem seksu :) caly czas mowie moge byc ,wiem na co mam dzialas na nerwice z logika i swiadomie :) i robie swoje :) Cwana ta nerwica.
Pozdrowienia ludzie :) odburzymy sie w koncu.
ODPOWIEDZ