Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

nerwica lękowa

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Kaliope
Świeżak na forum

16 czerwca 2016, o 19:47

WItam Was ,
poniewaz jestem nowa i nie we wszystkim jestem zorientowana, czy ktos moze pomoc mi ogarnac jak co i kiedy są tu spotkania online np team speak , bo cos i sie w oczy , ze taka forma pomocy istnieje, będę wdzieczna , za wszelkie informacje.
Jestem DDA w trakcie terapi, czuje sie jak na emocjonalnej emeryturze , przerasta mnie kazda emocja , wiem tez , ze musze zawalczyc o siebie i walcze, bo wierze, ze sie da :)
Pozdrawiam
Eliza
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

16 czerwca 2016, o 20:09

W tym dziale pojawiaja sie informacje o takich spotkaniach - spotkania-teamspeak.html
Ale obecnie nie ma planowanych zadnych spotkan. W sumie Divina od bardzo dawna nie widze a to on glownie je robil.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Kaliope
Świeżak na forum

16 czerwca 2016, o 21:08

Największą trudnością dla mnie w walce z nerwica już nie jest nawet wyjście z domu , bo uwierzyłam że nie zemdleje i lęk stracił tak na mocy, ale jak rozsadkowo " przeżyć że zostanę sama na noc w domu , bo mąż będzie musiał wyjechać
Mam lek , że na bank zwariuje wtedy i nikt mi nie pomoże. Co najgorszego może się stać? Ma ktoś jakieś doświadczenia?
Awatar użytkownika
elala73
Zarejestrowany Użytkownik

16 czerwca 2016, o 22:49

Spróbuj pomyśleć o tym ,że może w domu jesteś sama , ale dookoła są ludzie . Za ścianą , za płotem,za ulicą .
Kaliope
Świeżak na forum

16 czerwca 2016, o 23:50

no wlasnie tu klopot, mam problem z zaufaniem i przelamaniem wstydu, ze np w razie czego co powiem sasiadce...i ze tylko meza potrafie prosic o pomoc.
Do tego katastroficzne mysli ze juz go nie zobaczę , pewnie to moje dda sie odzywa stracilam bliskich ludzi oststnio brat i tata zmarli..
ODPOWIEDZ