Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Boję się alergii

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
ArisTS
Świeżak na forum

21 maja 2016, o 14:30

Cześć.

Od dłuższego już czasu boję się, że dostanę silnej reakcji alergicznej i umrę ;c Po prostu masakra, ma ktoś tak? Czterdzieści temu użyłem mydła o zapachu, którego chyba jeszcze nigdy nie miałem i teraz się nakręcam. Najgorsze jest to, że kiedyś miałem już uczulenie na płyn Silan i mydło Arko (wysypka, nic poza tym) i teraz się boję :C Poradzi ktoś coś.
Awatar użytkownika
zeniu87
Odważny i aktywny forumowicz

21 maja 2016, o 14:33

Ja sie muszs kapac w jakim ze srebrem antybakteryjnym poprostu cudnie pachnie ha ha a alergie mam ka siersc psa a mam 2 i jakos przez tyle lat nie umarlem
Awatar użytkownika
boniasky
Zarejestrowany Użytkownik

21 maja 2016, o 15:45

ArisTS musisz zrozumieć że to tylko natręctwo które chce Tobą rządzić. No podejdź do tego racjonalnie, zobacz jaka to jest głupota. Myłeś się jakimś płynem i myślisz że od tego umrzesz. Natrectwa mogą być różne, musisz zacząć po prostu to ignorować. Jeżeli Cię tylko najdzie taka myśl że umrzesz od mydła to śmiej się z tego, albo w ogóle to olej i szybko przeżuć swoje myśli na coś innego. Ignorowanie to najlepszy sposób na pozbycie się natręctwa.
ODPOWIEDZ