Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Paul1na
- Zarejestrowany Użytkownik
10 maja 2016, o 22:46
Witajcie
Za chwilę rok kiedy to wszystko się zaczęło.. w ogromnym skrócie dzięki Wam minęły mi chore lęki, które paraliżowały moje życie. Teraz żyję normalnie - ale właśnie o tę normalność chcę tu Was jeszcze dopytać.. nadal mam myśli na temat "czy to już jest wszystko ok" i nie potrafię sobie odpowiedzieć bo najnormalniej nie potrafię porównać stanu OK - do nie OK

Żyję tym co było.. (jakbym czekała jeszcze na objaw, myśl..) często od rana do wieczora.. mimo, że robię już wszystko jak kiedyś (wcześniej nie robiłam przez lęki NIC).. i przy wypełnianiu obowiązków domowych i innych codzienności ciągle jestem w tym stanie.. nie wiem jak się odciąć od tego wszystkiego.. czuję, że mogę wszystko już zrobić z tą nerwicą.. że ja u rządze

ale jednak ona nie chce sobie pójść.. pomóżcie

-
myszusia
- Odważny i aktywny forumowicz
11 maja 2016, o 08:32
Ostatnio sama poruszyłam ten teamt i pojawiło się sporo odpowiedzi. podsyłam link:
powrot-do-normalnosci-t8627.html
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"