Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Natarczywe zmęczenie.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kasiaczek
Zarejestrowany Użytkownik

9 maja 2016, o 10:20

Witajcie znowu kochani. Z moją nerwica jakos sobie radze, wiele leków i objawów ustąpiło, wychodzę z domu, częściej już sama. Ale z jednym problemem nie mogę sobie poradzić. Mianowicie budzę się rano i po około godzinie już zaczynam czuć znużenie, zmęczenie i jakby niedotlenienie. Zaczynają mnie boleć mięśnie, spinaja sie barki i łopatki. Trwa to cały dzień, jestem przez to senna i śpiąca. Wykonuje obowiązki z trudem i niechęcią. Wieczorem mąż jak mnie masuje to zwijam się z bólu łopatek. Teraz jest 10 a ja chcę iść spać! Nie wiem jak sobie z tym radzić, dodam, że badania wszystkie w normie. Puls 60 ciśnienie trochę niskie, ale nie strasznie. Macie jakiś pomysł?
svenf
Zarejestrowany Użytkownik

9 maja 2016, o 15:56

Jak dla mnie to normalne w nerwicy. Ja często miałam tak ze czułam się już mega zmęczona a dopiero co wstałam. Twój organizm jest ciągle na wysokich obrotach. Nie wiem jak sobie radzić. Mi to minęło z czasem jak objawy zelzaly ale niestety nie odzyskalam jakiejś wielkiej energii. Nadal czesto mam tak ze mi się nic nie chce. Może magnez, potas i zdrowa dieta trochę Ci pomogą.
ODPOWIEDZ