Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

chwilowe drzenie w glowie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
TVJM7777777
Zarejestrowany Użytkownik

4 maja 2016, o 23:36

witam

biore leki artekis a jurto mam doloczyc absenor te leki dostalam os dobrego neurologa biore je juz 4 tyg mam nerwice lekowa i tiki wczesniej tez bralam inne leki ale jeszcze nie zdarzylo mi sie cos tak niepokojacego otoz dzisiaj praktycznie caly dzien mam chwilowe drzenie w skroniach glowy i nie wiem czy to od tych lekow czy od stresu ktory ostatnio mialam

pozdrawiam
subzero1993
Odburzony i pomocny użytkownik

4 maja 2016, o 23:49

Masz na myśli mrowienie? Ja często mam tak, że mrowienie pojawia się gdy ignoruje jakiś lęk. Czasami mam tak, że jak pojawia mi się stan lękowy, to czuje w głowie ucisk z występującym mrowieniem. Nie wiem od czego to zależy, ale zauważyłem, że występuje wraz z myślami. Może to jeszcze kwestia nie uspokojonego stanu emocjonalnego.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
TVJM7777777
Zarejestrowany Użytkownik

4 maja 2016, o 23:52

wlasnie nie wiem co to powoduje ale toraczej nie mrowienie tylko takie drzenie chwilowe w srodku
subzero1993
Odburzony i pomocny użytkownik

5 maja 2016, o 00:24

A możesz opisać coś więcej? Np kiedy zauważasz to drżenie, czy czujesz wtedy panikę, masz przypływ myśli itp? Ja to ogólnie wrzucam do wora z napisem "chwilowy stan lękowy" i kontynuuje to co robiłem wcześniej.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
ODPOWIEDZ