Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

czy da sie wyjsc

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
TVJM7777777
Zarejestrowany Użytkownik

4 maja 2016, o 23:06

witam

mam pytanie, jak myslicie skoro mam depersonalizacje od dziecka czy jest nadzieja ze z tego wyjde ? czasami az ciezko jest mi sobie wyobrazic zeby zyc noemalnie jak inni ludzie stracilam juz nadzieje bo tyle lat to trwa biore leki artekis a jutro mam doloczyc absenor. wiele lekarzy mowi mi ze z tego mnie wylecza a jaka jest wasza opinnia ?
Aneta
Odburzony i pomocny użytkownik

4 maja 2016, o 23:13

Lekarze? W przypadku nerwicy i depersonalizacji od dziecka to mogą ci zaleczyć zaburzenie. Zaburzenia od dziecka zwykle wymagaja sporej pracy nad soba a tej u lekarza nie dostaniesz (mam na mysli psychiatre), chyba ze jest on rownoczesnie psychologiem, terapeuta.
Natomiast nie ma rzeczy niemozliwych, pytanie tylko ile pracy w to wlozysz. Ile wlozysz, tyle wyjmiesz. Czekanie na dzialanie samych lekow dla mnie osobiscie nie jest leczeniem a zaleczaniem.
TVJM7777777
Zarejestrowany Użytkownik

4 maja 2016, o 23:18

chodze na terapie
ODPOWIEDZ