Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk przed nadmiarem informacji / manipulacją

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
bartek004
Świeżak na forum

11 marca 2016, o 16:03

Witam, mam taki problem, obecnie mam nerwice i zauważyłem, że mam lęki przed tym, że jak chwilę posiedzę przed telewizorem to zgłupieje, bo telewizor ogłupia. Że jak będę jadł jedzenie z supermarketu, to będę chorował, że obecne piosenki w radiu są po to żeby obniżać nastrój, ogłupiać. Że światem rządzi tajna organizacja. Ze w wodzie jest bardzo duzo fluoru. Że gdy was się doradzę to znaczy, że sazwsze będę już liczył na pomoc. Jak reagować na to. Najbardziej wkur.... mnie reklamy w telewizji, a wiem, że mama nie zrezygnuje z telewizji.
kucyki46
Gość

11 marca 2016, o 16:30

http://www.redefineyourself.pl/okielzna ... szyc-mysli Porcja praktycznych info, polecone przez jedna koleżankę z forum. Dziś zajrzałem i polecam!
ODPOWIEDZ