Słuchajcie mam ostatnio taki upierdliwy objaw. Wibracje na pobiciu jednej stopy, takie jakby przechodzenie prądu i skurcze szczególnie lewej nogi . Ktoś tak miał ?
-- 30 kwietnia 2015, o 16:50 --
Strasznie mnie to denerwuje i utrudnia.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wibracje skurcze w nodze.
-
- Administrator
Jeżeli objaw wystąpił w okolicznościach nerwicowych to stawiam na objaw czysto napięciowy. Tym bardziej że piszesz o wibracjach i skurczach a to częste przy napięciowych stanach mięśni. Masuj sobie to miejsce i nakładaj jakieś maści rozgrzewające, jak po kilku dniach nie ustąpi lub nie będzie żadnej poprawy to zawsze możesz się udać do lekarza i to sprawdzić, ale wątpię żeby to było nie nerwicowe, znając Ciebie, to wręcz nikłe 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Po prostu ci przejdzie xd bo jak mozna sobie poradzic z pojedynczym objawem wibracji stopy? xd przeczekac go w spokoju xd
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja jestem przekonana ze to jest nerwicowe , tylko wlasnie chodzi mi o takie sposoby na mniejsze odczuwanie tego , ale to w sumie dobry pomysł z tymi masciami rozgrzewajacymi Divin . Ze to ejst nerwicowe to ja wiem ale wkurza mnie niemiłosiernie bo jak nic nie robię to mi tak wibruje wkurzajaco !!! Zreszta pojawiło sie jak zlewam mysli wiec wiadomo ze napięcie musiało gdzieś sie uwodzenic. Będę rozgrzewac:)!