Dziś byłem u psychiatry otrzymałem rispolept 2x dziennie, mam zgłosić się w następnym tygodniu jak działa na mnie lek.Na tą chwilę nie stwierdził co mi jest.
Niby ma złagodzić objawy ten lek.
Pozdrawiam
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
rispolept na nerwicę?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Jak to nie stwierdził co Ci jest? 

- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Rispolept jak się nie mylę jest neuroleptykiem w małych dawkach bardzo dobrze dziala na lęki i DD. Sam kiedyś go dostałem z uwagi na DD i pełno lęków. Nie brałem, wiadomo z jakich powodów. Przeczytałęm na co jest w duzych dawkach 

- N-e-r-w-u-s
Ten lek ma również działanie w małej dawce na DD i lęki jak wyżej napisałem,
Lekarz powinien diagnoze postawić moim zdaniem odrazu, i powiedzieć, zeby nie było jak w moim przyapdku, acha dostałem rispolept to juz cos jest nie tak, pozniej skonsultoealem sie z lekarzem powiedziała mi p.Doktor, że ten lek nie jest tylko na to o czym myślałem także luzik.
Lekarz powinien diagnoze postawić moim zdaniem odrazu, i powiedzieć, zeby nie było jak w moim przyapdku, acha dostałem rispolept to juz cos jest nie tak, pozniej skonsultoealem sie z lekarzem powiedziała mi p.Doktor, że ten lek nie jest tylko na to o czym myślałem także luzik.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chyba u mnie to samoN-e-r-w-u-s pisze:Ten lek ma również działanie w małej dawce na DD i lęki jak wyżej napisałem,

- N-e-r-w-u-s
Nie ma za co
Nie czytaj ulotki, masz nerwicę, to lecz nerwicę nie wyszukuj nic więcej, bo to nic nie da, na marne
nerwica i tylko nerwica. Kiedyś jeśli miał by mi pomóc na nerwicę lek na prostatę to bym go brał.