Hej
Czytalem na temat metody sedony. Stosowalem krok po kroku te 5 punktow. Jak oceniacie ta metode czy jest warta uwagi i stosowania?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Metoda Sedony
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
a coś więcej? jakiś link?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
www.dobrametoda.com/Sedona/co_to_jest.htm
Chce usprawnic myslenie i stac sie optymista. Cieszyc sie zyciem i chwila taki wniosek wysuwam tez z nerwicy
Chce usprawnic myslenie i stac sie optymista. Cieszyc sie zyciem i chwila taki wniosek wysuwam tez z nerwicy

-
Odswiezam temat jako ze jakis czas temu trafilam na te metode na Youtube. Zaczelam ja stosować i dziala! Nie wiem moze to tylko autosugestia ale faktycznie pozdywam się lęku czy zlosci.warto spróbować
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
- atypowy
- Odważny i aktywny forumowicz
Przyznam szczerze, że wygląda to interesująco. Spróbować nie zaszkodzi. Pogooglowałem trochę za tym i znalazłem 4 podstawowe pytania. To polega tylko na tym? Bo w sprzedaży są też książki o tej metodzie 

Wróg, którego nie widać, zawsze wydaje się najbardziej przerażający.
Jeśli cel przyświeca, sposób musi się znaleźć.
Jeśli cel przyświeca, sposób musi się znaleźć.
-
Tak z tego co czytałam to takie wlasnie proste pytania nic wiecej 
z ksiazkami nie mialam styczności wiec sie niestety nie wypowiem. Ale tez uwazam ze nie zaszkodzi spróbować
z ksiazkami nie mialam styczności wiec sie niestety nie wypowiem. Ale tez uwazam ze nie zaszkodzi spróbować
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison