Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

SSRI

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Alfiak
Nowy Użytkownik

20 kwietnia 2026, o 06:29

Mam problem z nadmiernym 'nakręceniem" i ściśnieniowaniem (stereotypowy asperger),trenuje na siłowni,co mam wrażenie jeszcze podkręca ten efekt.Jakby mam układ nerwowy ciągle na wysokich obrotach i nie mogę "rozluzować krawatu".Czy to sie kwalifiiuje pod branie czegoś?Mam często tak że wyglądam z zewnątrz jak Aku z Samuraia Jacka w odbiorze osób postronnych (tak zwanych "normików).Bo do tej mojej spiny twarzy,ciała i umysłu dochodzi wysoki wzrost i postawna postura.
Chciałbym być normalnym wyluzowanym człowiekiem bo też słabo mi się żyje ciągle na spinie,ale nie mogę "rozluzować".Da sie to osiągnąć według tego forum?Branie SSRI wydaje mi sie ze bedzie nie trafione do mojego profilu neorologicznego bo mnie trzeba "wyhamować"
Alfiak
Nowy Użytkownik

20 kwietnia 2026, o 06:57

Te SSRI to chyba nie dopasowane by do mnie było?Bardziej w gabanergiki trzeba u mnie celować?
Alfiak
Nowy Użytkownik

20 kwietnia 2026, o 07:03

Co sądzicie o marihuanie medycznej?Siadłoby przy moich problemach?
ODPOWIEDZ