Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy ktoś z was miał mniejsze czucie po jednej stronie ciała?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Wikulaq
Nowy Użytkownik

16 marca 2026, o 15:41

Hej, niedawno zdiagnozowano u mnie zaburzenia lękowe, zaczęłam brać lek Cital. Około 6 dni po rozpoczęciu brania pojawiło się u mnie dziwne uczucie jakby mniejsze czucie po lewej stronie ciała. Czuję dotyk, ale jakby słabiej, byłam już u neurologa w badaniu fizykalnym nic nie wyszło. Byłam też u okulisty bo mam wrażenie że gorzej widzę, ale tam też wszystko wyszło w porządku.
Co ciekawe jeszcze przed rozpoczęciem leków miałam podobną sytuację, tylko po prawej stronie ciała i wtedy po około tygodniu samo przeszło ale no była oczywiście karetka bo spanikowałam, oni też powiedzieli że to na tle nerwicowy, teraz jakby „przeniosło się” na drugą stronę.
Jutro mam rezonans, żeby to sprawdzić dokładniej, ale zastanawiam się czy ktoś z was przy zaburzeniach lękowych miał podobne objawy takie jak drętwienie albo słabsze czucie po jednej stronie ciała?
Awatar użytkownika
ck2023
Zarejestrowany Użytkownik

20 marca 2026, o 00:17

czy miałaś rezonans głowy z kontrastem?
Małe kroki, które robisz do przodu są lepsze niż duże, które tylko planujesz
ODPOWIEDZ