Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Prowadzenie auta a nerwica lękowa

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Norbert148
Nowy Użytkownik

21 marca 2025, o 19:24

Witam mam taki problem a mianowicie z nerwica zmagam się jakieś 20 lat ,było raz lepiej raz gorzej ale teraz mam poważny jak dla mnie problem a mianowicie jazda samochodem jakieś 3 lata temu pierwszy raz złapał mnie atak paniki po dość dużym okresie spokoju stałem w korku i nagle miałem dziwne uczucie w głowie jak gdyby uderzenie gorąca myślałem na ten moment że mam udar serce waliło mi jak oszalałe plus zawroty głowy uczucie odrealnienia za kilka dni miałem podobny atak ale jadąc ekspresówka trzeci atak złapał mnie stojąc na światłach ,od tamtego czasu panicznie boje się autostrad korków stania na światłach itp bardzo utrudniało mi to życie ale jakoś dawałem radę jeździłem lokalnymi drogami unikajc autostrad i ekspresów jakiś mc przed świętami dostalem trochę innego ataku jadąc lokalna droga i tu się koło zamknęlo od 3 mc nie jestem wstanie w ogóle już prawie jeździć autem jak tylko wsiadam i jadę nawet zwykła droga po mieście zaczyna się dziać jazda może ktoś ma podobny problem jak sobie z tym radzicie co tu zrobić biorę leki przeciwlękowe itp ale jakiś spektakularnych efektów nie widać niemoge jechać do rodziny żony którzy mieszkają na slasku niemoge jeździć do pracy jestem jednym słowem uziemiony dodam że kiedyś bardzo lubiłem jeździć autem czułem się wolny mogłem jeździć gdzie tylko chciałem
ODPOWIEDZ