Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lęki
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wyczytałem że nieleczone zaburzenia lękowe mogą powodować poważniejsze choroby psychiczne a nawet prowadzić do zaburzeń osobowości co mnie przeraziło bo mam też strach że właśnie moja osobowość się rozpadła spałem godzinę w dzień stałem i znowu to samo co ja tu robię i wgl zniekształcone odbieranie świata i ogromne problemy z pamięcią i koncentracja
-
- Sadwolf
No ta, czytaj najczarniejsze scenariusze i dziw się, że przychodzą najczarniejsze myśliAaa99 pisze: ↑25 grudnia 2024, o 18:06Wyczytałem że nieleczone zaburzenia lękowe mogą powodować poważniejsze choroby psychiczne a nawet prowadzić do zaburzeń osobowości co mnie przeraziło bo mam też strach że właśnie moja osobowość się rozpadła spałem godzinę w dzień stałem i znowu to samo co ja tu robię i wgl zniekształcone odbieranie świata i ogromne problemy z pamięcią i koncentracja
Mordko, wiem że to będzie kliszowe, ale naprawdę usiądź sobie albo idź na spacer, albo na siłownię. Weź słuchawki i puść sobie jakieś nagrania DivoVica bądź "Najczęstsze błędy odburzania" Hewwada - kolejność oglądania tego pierwszego jest tutaj na forum
-
Właśnie oglądam prawie cały czas ale do mnie jakby to nie docierało nie wiem jak to nawet opisaćSadwolf pisze: ↑25 grudnia 2024, o 20:26No ta, czytaj najczarniejsze scenariusze i dziw się, że przychodzą najczarniejsze myśliAaa99 pisze: ↑25 grudnia 2024, o 18:06Wyczytałem że nieleczone zaburzenia lękowe mogą powodować poważniejsze choroby psychiczne a nawet prowadzić do zaburzeń osobowości co mnie przeraziło bo mam też strach że właśnie moja osobowość się rozpadła spałem godzinę w dzień stałem i znowu to samo co ja tu robię i wgl zniekształcone odbieranie świata i ogromne problemy z pamięcią i koncentracja
Mordko, wiem że to będzie kliszowe, ale naprawdę usiądź sobie albo idź na spacer, albo na siłownię. Weź słuchawki i puść sobie jakieś nagrania DivoVica bądź "Najczęstsze błędy odburzania" Hewwada - kolejność oglądania tego pierwszego jest tutaj na forum![]()