Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomocy co robić?
-
- Nowy Użytkownik
Co mam robić, jest mi bardzo ciężko nie pomagają mi te materiały, pomimo akceptacji nie radzę już sobie w ogóle, nie mam siły na nic, mam silne lęki przed wszystkim naprawdę i nie mogę tego powstrzymać, nie mogę wyjść z domu bo nie potrafię, ciągle bym tylko spała, jestem załamana, ciągle chce mi się płakać.. ciągle obarczam się winą że przeze mnie moi bliscy cierpią a ja nie potrafię z tym nic zrobić 

kiedyś były somaty a teraz przyszły bardzo silne lęki, ciągle uczucie stresu który mnie rozdziera w środku, nie umiem się z tego podnieść, kiedyś byłam inną osobą a teraz walczę z każdym dniem 
- MESJASZ
- Zarejestrowany Użytkownik
Spróbuj się wymęczyć, biegnij ile sił, lub na rowerku jak masz w domu, jakieś aeroby. W skrajnie złych przypadkach są leki które działają dorażnie.dominika0410 pisze: ↑23 grudnia 2024, o 09:57Co mam robić, jest mi bardzo ciężko nie pomagają mi te materiały, pomimo akceptacji nie radzę już sobie w ogóle, nie mam siły na nic, mam silne lęki przed wszystkim naprawdę i nie mogę tego powstrzymać, nie mogę wyjść z domu bo nie potrafię, ciągle bym tylko spała, jestem załamana, ciągle chce mi się płakać.. ciągle obarczam się winą że przeze mnie moi bliscy cierpią a ja nie potrafię z tym nic zrobićkiedyś były somaty a teraz przyszły bardzo silne lęki, ciągle uczucie stresu który mnie rozdziera w środku, nie umiem się z tego podnieść, kiedyś byłam inną osobą a teraz walczę z każdym dniem
![]()