Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Strach, lęk- zakrzepica.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
pauliynka
Nowy Użytkownik

25 sierpnia 2024, o 20:59

Hej.
Piszę bo już sama jestem w kropce bo sama nie wiem co się że mną dzieje. Ten rok mnie nie oszczędza poz względem chorób.
Najpierw na początku roku przeszłam lekkie zapalenie tkanek miękkich ale zanim to zdiagnozowano to już zaczelam sobie wkręca że objawy tej choroby mogą doprowadzić do sepsy, bo to jakiś gronkowiec, ropień. Wyniki krwi robione, wyszły bardzo dobre
Następnie od kilu miesięcy pobolewało mnie biodra i sprawy kobiece. Oczywiście milion chorób przerobionych typu rak janika, rak szyjki macicy, endometrioza. Oczywiście milion wizyalicji jak leżę w szpitalu w bólach, bez włosów, że moje życie nie będzie już takie samo a raczej nienbedsie go w ogóle. U ginekologa stwierdzono mi zespół przekrwionej miednicy. Pobrałam trochę leków i te bóle przeszły i wszytsko jest okej.
Tyrzien temu wykryłam gulke na żuchwie. Oczywiście już się oczytalam że to może być kostniak. I od tamtej pory boli mnie strasznie głowa. (Raczej przeciwbolowe nie pomagają. Czubek głowy, mam wrazenie ze mnie pali, drga mi powieka, przyjmuje magnez o możliwe że drgawki się lekko zmniejszyły. Głowa boli mnie cały czas aż do wstania do wieczora. I tak od kilku dni. To jest takie uczucie ucisku jakby od zewnątrz. A czssem zmienia swoje polozozenje.Już Oczywiście się naczytalam, guz mózgu, tętniak, zakrzepica głowy skoro mialam proboem z zepsolem przekrwionej miednicy (nawet nie wiemczy to ma jakies powiazanie). I jestem w mega dziwnym stanie. Na dodatek za tydzień mam lot samolotem.i martwię się że po prostu albo to nie wyjdzie albo coś mi się stanie w czasie tej podróży. Idę do lekarza na dniach. Aczkolwiek nie mam już po prostu sil.
pauliynka
Nowy Użytkownik

26 sierpnia 2024, o 20:55

Czy mógłby ktoś dodać słowa otuchy czy miał może podobne objawy?
Pulsowanie w głowie, bol i scisk
Awatar użytkownika
bubbles
Zarejestrowany Użytkownik

26 sierpnia 2024, o 20:59

pauliynka pisze:
26 sierpnia 2024, o 20:55
Czy mógłby ktoś dodać słowa otuchy czy miał może podobne objawy?
Pulsowanie w głowie, bol i scisk
Miałam, i to nie raz. Nerwica potrafi przyjąć różne formy, ale pamiętaj że to nie jest groźne i krzywdy ci nie zrobi, lubi tylko postraszyć i jak kameleon, przybierać straszne twarze, które są tylko twarzami, albo ja bym nawet nazwała maskami. Trzymaj się ciepło :)
ODPOWIEDZ