Czy to będzie podobna sprawa do natrętnych myśli jeśli mam tak, że pojawiają mi się w kółko obrazy przed oczami jakieś (głównie seksualne) które pojawiają się bo na coś popatrzę albo raczej gdy ktoś coś mówi.
Różne słowa jakby kojarzą mi się i podsuwają na myśl obrazy którymi się straszę. A straszę się właściwie samym faktem że to się pojawia bo są obawy że tak mi już zostanie że nigdy nie pozbędę się tego z głowy a to nienormalne.
Dzieje się to czasem z lękiem ale też bez tak po prostu męczy, niepokoi...
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natrętne obrazy?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak, należy traktować to tak samo jak natrętne myśli.ania321 pisze: ↑6 lipca 2024, o 20:32Czy to będzie podobna sprawa do natrętnych myśli jeśli mam tak, że pojawiają mi się w kółko obrazy przed oczami jakieś (głównie seksualne) które pojawiają się bo na coś popatrzę albo raczej gdy ktoś coś mówi.
Różne słowa jakby kojarzą mi się i podsuwają na myśl obrazy którymi się straszę. A straszę się właściwie samym faktem że to się pojawia bo są obawy że tak mi już zostanie że nigdy nie pozbędę się tego z głowy a to nienormalne.
Dzieje się to czasem z lękiem ale też bez tak po prostu męczy, niepokoi...
Polecam przesłuchać:
Czym są NATRĘTNE MYŚLI W NERWICY? - Odburzanie według DivoVica
https://youtu.be/wn37vVtyKCI?si=DORCd6TxEPpP3YH8
JAK PORADZIĆ sobie Z NATRĘTNYMI MYŚLAMI w NERWICY LĘKOWEJ? - Odburzanie według DivoVica
https://youtu.be/G_mICBk3Q8U?si=YY4cSI6Dkd0tR6s1
Can someone tell me I'm not going crazy?

The thoughts in my head make me hate me

Maybe I'm too far from saving

-
- Nowy Użytkownik
Straszą najbardziej tym że po prostu są, w sensie że nigdy mi nie minie to co się ze mną dzieje. Że nie mam kontroli nad umysłem.
Zastanawiam się najbardziej nad tym czy to nie jest w zamian za coś, że o czymś nie chce myśleć co na prawdę jest problemem bo mam takie poczucie że mnie wycina z myślenia o czymkolwiek innym o czym do tej pory myślałam i tylko to stało się teraz moim problemem
Zastanawiam się najbardziej nad tym czy to nie jest w zamian za coś, że o czymś nie chce myśleć co na prawdę jest problemem bo mam takie poczucie że mnie wycina z myślenia o czymkolwiek innym o czym do tej pory myślałam i tylko to stało się teraz moim problemem