Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica a jazda samochodem - nowe przepisy
- Homik
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, dużo jeżdżę autem. Nawet kiedyś (do całkiem niedawna) uwielbiałem jeździć autem. Nie jestem jakimś piratem drogowym, czy coś, ale po ostatnich nowelizacjach taryfikatora ciągle boje się, że kogoś nie zauważę na pasach i wymuszę pierwszeństwo, albo przez przypadek wyprzędzę kogoś na pustym przejściu dla pieszych. Jeżdżę po dużym mieście i jazda autem zamieniła się w katorgę, przed każdym takim miejscem wręcz obsesyjnie sprawdzam, czy ktoś się nie zbliża, czy nie jadę za szybko. Ciągle analizuję, czy tam przejechałem dobrze, traktuję teraz zwykłą podróż do sklepu jak konieczne wyjście do dentysty. Nie jestem w stanie zrezygnować z auta, ponieważ do pracy nie da się dojechać komunikacją miejską. Ktoś tak jeszcze ma? Ma na to jakiś sposób?