Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Poty nocne

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kulek76
Zarejestrowany Użytkownik

9 października 2022, o 10:38

Hej nie wiem czy dobrze w temacie ale mam od jakiegoś dłuższego czasu nocne poty. Pocę się na klatce i nogach. Nie jest to że muszę wykręca. Odzież ale jest . Badania mam ok. Robiłem rezonans głowy i myślę o tym ale pocę ie się mam dłużej . Jestem przerażony o co chodzi czy tak mamy?
Awatar użytkownika
kulek76

9 października 2022, o 11:39

Dodam że nie biorę już zomirenu. Biorę obecnie mozarin rano. A odnośnie rezonansu głowy to temat szumy uszne .czekam na wyniki. Ale naprawdę pomóżcie co z tymi potami czy to normalne przy naszej nerwicy czy nie....błagam.😔😔😔😔
Zumba

10 października 2022, o 05:58

kulek76 pisze:
9 października 2022, o 11:39
Dodam że nie biorę już zomirenu. Biorę obecnie mozarin rano. A odnośnie rezonansu głowy to temat szumy uszne .czekam na wyniki. Ale naprawdę pomóżcie co z tymi potami czy to normalne przy naszej nerwicy czy nie....błagam.😔😔😔😔
Ja podczas brania antydepresantow miałam nocne poty, głównie kark i klatka piersiowa i psychiatra mi mówił że to jeden z efektów ubocznych przyjmowania leków. U mnie nie było tego cały czas tzn co noc, tylko od czasu do czasu i tak też może być.
Awatar użytkownika
kulek76

10 października 2022, o 19:28

Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź . ❤️Mam nadzieję że to tak jak mówisz 🙄🙄🙄
ODPOWIEDZ