Więc, nie jestem do końca przekonana, że mam nerwice, moja choroba ma dziwne schematy, parę dni okej, pare znów bardzo ,źle, są takie że prawie umieram.
Miałam terapię, skupiałam się czy coś wywołuje takie objawy, ale nie, spokój, brak stresu, a one dalej są.
Brałam różne tabletki psychotropowe, chyba wszystkie xanax też, objawy dalej są.
Miałam pare kleszczy na sobie, posiadam dwa psy więc wiadomo czasem coś znoszą,
Robiłam elisa, ujemne, western blot, dwa plusy ale niby ujemne
Jak czytam różne historie widzę, że ludzie myśleli że mają nerwicę a mają bolerioze, są jakieś koninfekcje też,
to kosztuje kupę kasy, więc jak się dowiedzieć? Niby żaden test nie daje gwarancji, jakie macie zdanie??
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odwieczne pytania, nerwica czy bolerioza, jak niby odróżnić to?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Co kupę kasy? Test a w zasadzie dwa w kierunku boreliozy kosztuje około 200 złotych. Więc to nie jest majątek. Można ewentualnie na NFZ ale to trzeba lekarza który zechce wystawić skierowanie na testy.alwaysonmymind pisze: ↑7 maja 2022, o 18:25Jak czytam różne historie widzę, że ludzie myśleli że mają nerwicę a mają bolerioze, są jakieś koninfekcje też,
to kosztuje kupę kasy, więc jak się dowiedzieć?
Oba testy czyli ELISA i Immunoblot pozwolą stwierdzić z całą pewnością czy ją masz czy nie.alwaysonmymind pisze: ↑7 maja 2022, o 18:25Niby żaden test nie daje gwarancji, jakie macie zdanie??
-
Przecież piszą że Elisa, daje fałszywe wyniki, a co to immunoblot?
-
Wykonuje się go po teście ELISA jest to badanie potwierdzające obecność przeciwciał IgG...nie wdając się w szczegóły będziesz mieć pewność że ją masz lub jej nie masz.alwaysonmymind pisze: ↑7 maja 2022, o 19:48Przecież piszą że Elisa, daje fałszywe wyniki, a co to immunoblot?
A to że piszą to wcale nie oznacza że tak jest.
-
- Świeżak na forum
Przyjmij do wiadomości, że to na pewno nerwica. Szybciej ruszysz do przodu.alwaysonmymind pisze: ↑7 maja 2022, o 18:25Więc, nie jestem do końca przekonana, że mam nerwice, moja choroba ma dziwne schematy, parę dni okej, pare znów bardzo ,źle, są takie że prawie umieram.
Miałam terapię, skupiałam się czy coś wywołuje takie objawy, ale nie, spokój, brak stresu, a one dalej są.
Brałam różne tabletki psychotropowe, chyba wszystkie xanax też, objawy dalej są.
Miałam pare kleszczy na sobie, posiadam dwa psy więc wiadomo czasem coś znoszą,
Robiłam elisa, ujemne, western blot, dwa plusy ale niby ujemne
Jak czytam różne historie widzę, że ludzie myśleli że mają nerwicę a mają bolerioze, są jakieś koninfekcje też,
to kosztuje kupę kasy, więc jak się dowiedzieć? Niby żaden test nie daje gwarancji, jakie macie zdanie??
-
Polemizowałbym

A potem i tak okazało się, że to nerwica