Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Małe tętno źle, wysokie tętno żle, co robić????

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
alwaysonmymind
Zarejestrowany Użytkownik

16 marca 2022, o 16:43

Witajcie mam tydzień np wysokie tętno 100, 98 cały dzień np, potem nieraz łapie, że mam około 65, 70 przy takim czuję się jak zombi, senność, otępienie, nie mówcie, ze przy niskim pulsie tak jest, ale ja czuję lęk od tego, czuję że zaraz zemdleje, męcze się tak całe dnie, jak jest wysokie mam więcej energii, czy nerwica może tak wyglądać?
martif
Zarejestrowany Użytkownik

16 marca 2022, o 17:01

alwaysonmymind pisze:
16 marca 2022, o 16:43
Witajcie mam tydzień np wysokie tętno 100, 98 cały dzień np, potem nieraz łapie, że mam około 65, 70 przy takim czuję się jak zombi, senność, otępienie, nie mówcie, ze przy niskim pulsie tak jest, ale ja czuję lęk od tego, czuję że zaraz zemdleje, męcze się tak całe dnie, jak jest wysokie mam więcej energii, czy nerwica może tak wyglądać?
Prawidłowe tętno (puls) mieści się w przedziale od 60 do 100 uderzeń serca na minutę.
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
ODPOWIEDZ