Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problemy z chodzeniem w DD
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak, zawroty glowy, dziwne widzenie, mdlosci, niepokoj, wszystko moze wystepowac przy tym. Jak objawia sie twoja derealizacja i depersonalizacja?
-
Hej, trochę minęło czasu, ja mam dokładnie tak samo, chodze jak kukla, zero balansu, nie ma mowy o bieganiu, jestem przegięty w tył (jakbym obawiał sie bliskości innego człowieka a ciało mowilo „o fuj!” Masakra, a ty rady typu idz pobiegaj, jak ja dwa kroki większe bym zrobił i sie wywalił. Kosmos.
Przepraszam za absurd, ale fajnie ze spotykam ludzi z podobnymi objawami… bo wcześniej nie spotkałem.
Przepraszam za absurd, ale fajnie ze spotykam ludzi z podobnymi objawami… bo wcześniej nie spotkałem.
-
Dokładnie masz racje i dziekuje ci za ten post bo przez to jest mi lepiej, ja w ogóle praktycznie ciała nie czuje, chodzenie jest dla mnie tak nienaturalne ze muszę o każdym kroku myslec, a nie idę jak na autopilocie
-
Odświeżając ten ważny temat, pozwolę sobie dodać coś od siebie, ale nieco pod innym kontem...
Sam szukałem podpowiedzi, jeśli chodzi o mojego dziadka!
W tym miejscu z czystym sumieniem mogę Wam polecić, jeśli chodzi o seniorów stronę na której można dowiedzieć się jak dobrać laskę spacerową jako pomoc w chodzeniu...
Zamówiłem z tego sklepu https://www.stylowelaski.pl i jak dziadzio będzie zadowolony to wrócę z opinią
Sam szukałem podpowiedzi, jeśli chodzi o mojego dziadka!
W tym miejscu z czystym sumieniem mogę Wam polecić, jeśli chodzi o seniorów stronę na której można dowiedzieć się jak dobrać laskę spacerową jako pomoc w chodzeniu...
Zamówiłem z tego sklepu https://www.stylowelaski.pl i jak dziadzio będzie zadowolony to wrócę z opinią