Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Niestabilność mięśniową telepanie .

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

6 marca 2022, o 19:37

Witam, mam jedno pytanie, ma ktoś z was cos takiego ze przy użyciu siły, czy napięciu mięśni czujecie jak się wszystkie mięśnie trzęsą? Przykład. Np jak macie pozycję do robienia brzuszków i jesteście w połowie ugięci, wtedy mam takie telepotanie mięśni jakbym nie mógł mieć stabilności, albo jak lekko przykucne to wtedy odczuwam to samo? Miałem kumpla co miał podobnie a nie miał nerwicy, witaminy i badania mam dobre, stąd pytanie gdzie szukać rozwiązania? Dzięki i pozdrawiam
madmag87
Gość

6 marca 2022, o 19:45

Nic Ci nie jest xD masz po prostu słabe mięśnie po być może dłuższej przerwie od ćwiczeń, im mocniejsze mięśnie tym mniejsze "telepanie"
usunietenaprosbe
Gość

6 marca 2022, o 21:11

Stary, jestes w nerwicy, nawet głupie mrugnięcie jeden pisk cokolwiek dla ciebie będzie się wydawać, że coś jest nie tak, serio zacznij starać się to ignorować
martif
Zarejestrowany Użytkownik

6 marca 2022, o 21:15

Też tak mam :) nic złego się nie dzieje :)
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
ODPOWIEDZ