Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy natretne mysli moga byc prawdziwe?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Gwiazda123
Zarejestrowany Użytkownik

18 lutego 2022, o 22:21

Hejka, jestem tu nowa, ogólnie od dziecka zmagam się z różnymi natretnymi myslami. Obecnie moje leki weszły na "wyższy" poziom i dotycza sytuacji której nie pamietam..
Chcialam spytac czy skoro mysli w nerwicy lekoej są zaburzeniem to czy leki ktore nas z tej przyczyny dotykają mogą być prawdziwe? Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi... czy mysli które wynikają z nerwicy lekowej mogą być prawdziwe czy raczej są to mysli które nagle sie pojawiają i nie maja nic wspolnego z rzeczywistosci, z tym co się zdarzy, zdarzyło bo są wynikiem zaburzenia, czy może to zależy? Będę wdzięczna za wypowiedzi w tym temacie i z góry dziękuję
Awatar użytkownika
Maciej Bizoń
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

19 lutego 2022, o 09:09

Gwiazda123 pisze:
18 lutego 2022, o 22:21
Hejka, jestem tu nowa, ogólnie od dziecka zmagam się z różnymi natretnymi myslami. Obecnie moje leki weszły na "wyższy" poziom i dotycza sytuacji której nie pamietam..
Chcialam spytac czy skoro mysli w nerwicy lekoej są zaburzeniem to czy leki ktore nas z tej przyczyny dotykają mogą być prawdziwe? Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi... czy mysli które wynikają z nerwicy lekowej mogą być prawdziwe czy raczej są to mysli które nagle sie pojawiają i nie maja nic wspolnego z rzeczywistosci, z tym co się zdarzy, zdarzyło bo są wynikiem zaburzenia, czy może to zależy? Będę wdzięczna za wypowiedzi w tym temacie i z góry dziękuję
Trzeba obserwować umysl i zacząć dostrzegac jak on dziala bo to nasze Narzędzie ktore tak samo jak każda inna czesc ciała może mieć problemy z prawidłowym funkcjonowaniem - tutaj różnego typu zaburzenia np co nie oznacza ze on jest Mega chory poprostu nie pracuje poprawnie pod wpływem zaburzenia . Polecam Nagrania Divovica na Yt tam jest wszystko Podane jak na dloni tylko trzeba posłuchać i pomyśleć chwile podpinając to pod siebie .
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." - :DD - ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
ODPOWIEDZ