Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica a refluks

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
telto
Zarejestrowany Użytkownik

9 lutego 2022, o 11:50

Mam pytanie do osób u których podczas refluksu występują duszności. Jak sobie z tym radzicie? Czy Tym da się udusić? Czy macie nerwicę? Czy bierzecie na to jakieś leki? Kiedy Wam się to pojawia?
znerwicowana_ja
Zarejestrowany Użytkownik

20 kwietnia 2022, o 09:23

telto pisze:
9 lutego 2022, o 11:50
Mam pytanie do osób u których podczas refluksu występują duszności. Jak sobie z tym radzicie? Czy Tym da się udusić? Czy macie nerwicę? Czy bierzecie na to jakieś leki? Kiedy Wam się to pojawia?
Ja mam duszności jak tylko mam stres to odrazu zaczynam kaszlec. mam mega ucisk wtedy pod lewym żebrem , właściwe w całym lewym boku.bol w klatce piersiowej jakby ta fala refluksu mnie zalewala, bóle między łopatkami.dramat czuje się jak wrak
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
ODPOWIEDZ