Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Napięcie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Siemka, może jest tu ktoś kto miał podobny objaw bo już jestem wykończony i czuje się bezradnie wobec tego uczucia. A więc do rzeczy. Zaburzenie lękowe trwa u mnie około roku, ataki paniki, lęki, natrętne myśli lękowe, objawy somatyczne mam już przepracowane i żadnych z nich już nie odczuwam co uważam za sukces bo mój umysł jest już spokojny i czuje ze umysłowo jestem wolny ale czuję ciągły ucisk na czubku głowy jest to mocne napięcie które nie chce w żaden sposób odpuścić tak jakby moja podświadomość była czymś zestresowana, gdy napięcie jest mocniejsze towarzyszy temu niepokój i uczucie jakby moja podświadomość ciągle widziała jakieś zagrożenie ale jakby to powiedzieć umysłowo jestem spokojny i wyluzowany tak jakby to uczucie było nade mną. Do tego towarzyszą mi bóle napięciowe i spięte mięśnie karku. Nie wiem jak do tego podejść bo o ile w objawach somatycznych lękowych myślach itp moja podświadomość widziała zagrożenie która mogłem uspokoić znanymi tu technikami tak teraz nie mogę dojść co powoduje to napięcie i zagrożenie bo nie daje żadnych sygnałów do tego aby moj umysł był zestresowany.