Chwile mnie tu nie bylo. Dla mnie to dlugo (jakies 10 dni)
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Powrot? :/
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czesc i czolem wszystkim!
ostatnio pilam wino z dziewczynami wypalilam milion fajke. Oczywiscie wczoraj na kacu znowu dziwne mysli i schizy. Dzisiaj troszku lepiej, chociaz analizy i dziwne wyobrazenia pojawiaja sie wciac. Czuje sie zniwu obco. Mam to olac tak jak zawsze?...
-
- Gość
Może po prostu nie pij, jak widzisz jak, że za każdym razem Ci to szkodzi
wiem, że ciężko zrezygnować, bo fajnie jest
szala się zawsze przechyla na stronę, gdzie widzimy więcej korzyści

-
- Gość
Na pewno fajnie, ale też przecież zależy Ci na koleżankach... one piją, to i Ty będziesz pić, trzeźwy z pijanym raczej się nie dogada, a jedyne na czym Ci zależy to nie czuć się oddzielona 

-
Hej, jak odmawiam pożyczania pieniędzy wiem że nie muszę tłumaczyć się z tego. Mówię o ludziach na zewnątrz. Widzę że pewne osoby jak pożyczają nie mają godności, bo nauczyłem ich.
-
- Gość
Nie musisz się tłumaczyć, winni się tłumaczą
Nie musisz więcej stwarzać sytuacji, w których miałbyś odgrywać rolę ofiary, bo już dostrzegasz jej przyczynę w sobie i wiesz jak sobie radzić z projekcjami poczucia winy innych osób na Tobie, nie musisz więcej czuć się odpowiedzialny za emocje innych osób 

-
-
- Gość
Mariusz, Nie musisz pic żeby dobrze bawić się. Ale trzeba przyznać, kto by się umiał tak bawić, jak ten Twój kolega