Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nowy niepokojący somat.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jakby ktoś to czytal jeszcze to opiszę swoje objawy od myślników. Wszystko zaczęło się tydzien temu jak leżałem i nagle zaczęło mi się wszystko zlewać i wirować jakbym był pijany. Towarzyszył temu bol glowy i nudności.
Od tamtej pory
-nudnosci
-brak apetytu
-nieustanne uczucie braku równowagi (nasila się po zamknięciu oczu)
-dretwienie i mrowienie nóg i rąk
-uczucie ciężkiej głowy jakby szorowało mi mózg czymś tępym (nie nazwałbym tego bólem)
-problemy z czytaniem i koncentracja
-zrywy mięśni zaciskanie się pieści lub zryw nogi
-boje sie z kimś gadac ze bede gubić slowa lub je mylić i to będzie kolejny objaw
Od tamtej pory
-nudnosci
-brak apetytu
-nieustanne uczucie braku równowagi (nasila się po zamknięciu oczu)
-dretwienie i mrowienie nóg i rąk
-uczucie ciężkiej głowy jakby szorowało mi mózg czymś tępym (nie nazwałbym tego bólem)
-problemy z czytaniem i koncentracja
-zrywy mięśni zaciskanie się pieści lub zryw nogi
-boje sie z kimś gadac ze bede gubić slowa lub je mylić i to będzie kolejny objaw
-
Update.
Byłem u neurologa, sprawdził odruchy i jakieś różne dziwne rzeczy i stwierdził że nie ma żadnych odchyleń. Na dretwienie zalecił rezonans kręgów szyjnych (tlumacze jak rozumiem bo byłem w niemczech) bo to może być spowodowane uciskiem jakiegoś kręgu
Byłem u neurologa, sprawdził odruchy i jakieś różne dziwne rzeczy i stwierdził że nie ma żadnych odchyleń. Na dretwienie zalecił rezonans kręgów szyjnych (tlumacze jak rozumiem bo byłem w niemczech) bo to może być spowodowane uciskiem jakiegoś kręgu
-
Siemanko, update. Po rezonansie który nic nie wykazał zdążyłem mieć jeszcze czerniaka, ale byłem u dermatologa i już go nie mam. W każdym razie chciałbym tylko napisać każdemu w potrzebie, który kiedyś tu trafi, że te zrywy mięśni nagłe czy mimowolne ruszanie palcami jakby skurcze tak samo jak dretwienie i przechodzenie mrówek po palcach to w nerwicy bardzo normalne i nie przejmujcie się tym jak ja bo straciłem miesiac życia na stresie 

- ripley
Ja właśnie biegam po lekarzach bo mnie cały czas coś boli, i mam też od 3 tyg drgania mięśni takie kilkusekundowe. Oczywiście sobie poczytałam w internetach... Dramat...Darek1337 pisze: ↑7 grudnia 2021, o 18:40Siemanko, update. Po rezonansie który nic nie wykazał zdążyłem mieć jeszcze czerniaka, ale byłem u dermatologa i już go nie mam. W każdym razie chciałbym tylko napisać każdemu w potrzebie, który kiedyś tu trafi, że te zrywy mięśni nagłe czy mimowolne ruszanie palcami jakby skurcze tak samo jak dretwienie i przechodzenie mrówek po palcach to w nerwicy bardzo normalne i nie przejmujcie się tym jak ja bo straciłem miesiac życia na stresie![]()
-
Zrób sobie te wszystkie badania, których potrzebujesz dla własnego spokoju, bo póki nie zrobisz to będziesz się zamartiwać jak jaripley pisze: ↑16 grudnia 2021, o 18:40Ja właśnie biegam po lekarzach bo mnie cały czas coś boli, i mam też od 3 tyg drgania mięśni takie kilkusekundowe. Oczywiście sobie poczytałam w internetach... Dramat...Darek1337 pisze: ↑7 grudnia 2021, o 18:40Siemanko, update. Po rezonansie który nic nie wykazał zdążyłem mieć jeszcze czerniaka, ale byłem u dermatologa i już go nie mam. W każdym razie chciałbym tylko napisać każdemu w potrzebie, który kiedyś tu trafi, że te zrywy mięśni nagłe czy mimowolne ruszanie palcami jakby skurcze tak samo jak dretwienie i przechodzenie mrówek po palcach to w nerwicy bardzo normalne i nie przejmujcie się tym jak ja bo straciłem miesiac życia na stresie![]()
- ripley
Byłam u neurologa i stwierdził że wszystko jest ok. Mówiłam mu o tych skaczacych mięśniach ale stwierdził że to raczej mikroelementy. Ja się tak nakręciłam że teraz właściwie skacze mi wszystko. Mam nadzieję że to ze stresu...