Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Upał
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kup sobie validol albo hallsy. I wkrec sobie, że pomaga
ja z dusznościami miałem taki okres, że normalnie jak się zmęczyłem lekko nawet to od razu bliski był atak paniki. I wiesz co mam neurol w etui w telefonie i w razie czego mam bezpieczeństwo, że wezmę i będzie lepiej
równie dobrze mogłoby to być placebo. I tak też pewnie działa nie raz. Ogólnie wychodzić trzeba lękowi na przeciw. zacząłem się podciagać, potem nawet siłownia. Już się bałem, że nigdy nie wroce na siłownię ale to przechodzi zawsze po czasie jak przestajesz dwac temu uwagę.
- Lorena
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja sobie w ogóle nie radzę, bardzo źle znoszę upały. Serce mi wali, duszno, zawroty głowy, mam wrażenie, że zaraz zemdleję itp. Niemal wpadam w panikę już przy oglądaniu prognozy pogody
Najgorzej jest w pracy, w domu cały czas siedzę pod wiatrakiem i zawsze można wejść pod prysznic