Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Upał

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
nymphette
Zarejestrowany Użytkownik

24 czerwca 2021, o 17:34

Jak sobie radzicie z upałami? Ja w takie dni się jeszcze bardziej nakręcam bo jest duszno :(
Awatar użytkownika
Heimdall
Odważny i aktywny forumowicz

24 czerwca 2021, o 17:41

Ja strzelam sobie drina na ochłodę ;)
Awatar użytkownika
Guett
Odważny i aktywny forumowicz

24 czerwca 2021, o 19:16

Przez dd nie czuje ciała mocno więc nie odczuwam ich mocno na sobie. Ale zimny prysznic lub kąpiel dobrze robi. I odpowiednie nawodnienie.
i'm tired boss
19logitech92

25 czerwca 2021, o 13:02

Kup sobie validol albo hallsy. I wkrec sobie, że pomaga 😅 ja z dusznościami miałem taki okres, że normalnie jak się zmęczyłem lekko nawet to od razu bliski był atak paniki. I wiesz co mam neurol w etui w telefonie i w razie czego mam bezpieczeństwo, że wezmę i będzie lepiej 😅 równie dobrze mogłoby to być placebo. I tak też pewnie działa nie raz. Ogólnie wychodzić trzeba lękowi na przeciw. zacząłem się podciagać, potem nawet siłownia. Już się bałem, że nigdy nie wroce na siłownię ale to przechodzi zawsze po czasie jak przestajesz dwac temu uwagę.
Awatar użytkownika
Lorena

11 lipca 2021, o 17:46

Ja sobie w ogóle nie radzę, bardzo źle znoszę upały. Serce mi wali, duszno, zawroty głowy, mam wrażenie, że zaraz zemdleję itp. Niemal wpadam w panikę już przy oglądaniu prognozy pogody ;) Najgorzej jest w pracy, w domu cały czas siedzę pod wiatrakiem i zawsze można wejść pod prysznic ;)
Awatar użytkownika
Sylwek94

11 lipca 2021, o 17:49

Ja pije trochę więcej wody jak 30 mililitrów na kg masy ciała.
"To co nas nie zabije, uczyni nas silniejszymi."
ODPOWIEDZ