Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Moje obawy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam chciałbym się zapytać skąd biorą się takie objawy jak nagle zatrzymywanie oddechu i stawanie serca w momencie zaśnięcia to znaczy przechodzenie z jawy na sen a wtedy występuje nagle przebudzenie lek i właśnie objawy, o których wspominam wyżej. Z mojej nerwicy został to prawie jedyny o jaw który trzyma mnie od odkurzenia, pozostało mi Jeszcze uczucie tak jakby, ze gdy coś upadnie, pojawi się niespodziewanie albo usłyszę jakiś dźwięk na przykład wibracja telefonu, albo ktoś zadzwoni to mnie wzdryga w sensie takie chwilowe sekundowe uczucie przestraszenia się. Czy jest to normalne ? Miałem badania echo ekg holter ekg morfologię i wszystko wyszło dobrze
-
Tak. Też mi się to czasem przy zasypianiu zdarza. Taki jakby bezdech lekki i się wtedy z powrotem przebudzam. Ale zmieniam pozycje i idę spać dalej
to nerwica, spokojnie

-
Mialem to w najgorszym okresie. Pamietam ze denerwowalo mnie gdy probowalem komus wytlumaczyc o co mi chodzi i kazdy myslal ze mowie o takim wzdrygnieciu przy zasypianiu gdy ma sie wrazenie ze sie spada, ktore ma kazdy czlowiek. A nie o to chodzi.