Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Witam

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Sayan86
Zarejestrowany Użytkownik

21 lutego 2020, o 09:15

Witajcie!!
Po długiej nieobecności postanowiłem do Was zajrzeć. Zaburzenie mam co prawda za sobą, ale wróciłem nabrać trochę praktyki :papa
Moje doświadczenia z nerwicą naprowadziły mnie w pewnym sensie na nową drogę. Zacząłem studiować psychologię, ponieważ bardzo się w to zagłębiłem już w trakcie zaburzenia. Wiem jak ważna jest choćby sama rozmowa, wymiana doświadczeń itd.
W wielkim skrócie - jeśli masz problem, nie radzisz sobie z nerwicą - napisz do mnie. Możliwość kontaktu telefonicznego.
Awatar użytkownika
Maciej Bizoń
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

21 lutego 2020, o 09:27

Sayan86 pisze:
Witajcie!!
Po długiej nieobecności postanowiłem do Was zajrzeć. Zaburzenie mam co prawda za sobą, ale wróciłem nabrać trochę praktyki :papa
Moje doświadczenia z nerwicą naprowadziły mnie w pewnym sensie na nową drogę. Zacząłem studiować psychologię, ponieważ bardzo się w to zagłębiłem już w trakcie zaburzenia. Wiem jak ważna jest choćby sama rozmowa, wymiana doświadczeń itd.
W wielkim skrócie - jeśli masz problem, nie radzisz sobie z nerwicą - napisz do mnie. Możliwość kontaktu telefonicznego.
Hej . Jeśli masz dużo wiedzy zaburzeniowej to miło jeśli podzielisz się nią na forum w postach 😉 wtedy wieksza ilość osób będzie mogła z niej skorzystać o ile nie robisz tego odpłatnie. Pozdr
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." - :DD - ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
Sayan86
Zarejestrowany Użytkownik

21 lutego 2020, o 09:30

Maciej Bizoń pisze:
21 lutego 2020, o 09:27
Sayan86 pisze:
Witajcie!!
Hej . Jeśli masz dużo wiedzy zaburzeniowej to miło jeśli podzielisz się nią na forum w postach 😉 wtedy wieksza ilość osób będzie mogła z niej skorzystać o ile nie robisz tego odpłatnie. Pozdr
Jak najbardziej. Myśli nerwicowe to dla niektórych wstydliwy temat i nie każdy chce pisać o nich publicznie. Do takich osób kieruję propozycję kontaktu prywatnego. Oczywiście będę też obecny na forum.😉
ODPOWIEDZ