Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nerwica?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Edyta 86
Zarejestrowany Użytkownik

27 stycznia 2020, o 11:33

Czy bol narzadow plciowych i cz3ste oddawanie moczu może być objawem nerwicy ? Pomóżcie proszę czy ktoś tak miał?
wwax

27 stycznia 2020, o 16:43

może tak, a może nie - może jakaś infekcja? kamica?
nie piszesz nic o Twoim stanie psychicznym ani o badaniach, pewnie trzeba odwiedzić ginekologa i/lub urologa i będzie wszystko jasne
a z takim pytaniem to raczej tu masz-tpliwo-dotyczace-objawow-omawiamy- ... -t424.html
usunietenaprosbe
Gość

27 stycznia 2020, o 16:49

Edyta 86 pisze:
Czy bol narzadow plciowych i cz3ste oddawanie moczu może być objawem nerwicy ? Pomóżcie proszę czy ktoś tak miał?
Edyta ciągle nic się nie zmieniło? Jak mamy pomóc? Wiele osób próbowało ale nie czytasz ich wpisów. Jak nie zaczniesz w końcu opanowywać nerwicowej głupoty to nic z tego nie będzie. Pytasz w kółko o to samo i żądasz innej odpowiedzi?
Edyta 86

27 stycznia 2020, o 20:39

LadyAmalthea pisze:
Edyta 86 pisze:
Edyta ciągle nic się nie zmieniło? Jak mamy pomóc? Wiele osób próbowało ale nie czytasz ich wpisów. Jak nie zaczniesz w końcu opanowywać nerwicowej głupoty to nic z tego nie będzie. Pytasz w kółko o to samo i żądasz innej odpowiedzi?
Ale jak ja mam to opanować?
usunietenaprosbe
Gość

27 stycznia 2020, o 21:21

Edyta 86 pisze:
27 stycznia 2020, o 20:39
LadyAmalthea pisze:
Edyta 86 pisze:
Ale jak ja mam to opanować?
No z tego co pamiętam to tyle rad dostałaś, że dziwne, że tego jeszcze nie opanowałaś. Na forum są też materiały. Sama sikałam po 30 razy na dobę ale dzięki zmianie myślenia potrafię zapomnieć, że chciałam do wc. Przeczytaj wpisy w twoim poprzednim temacie. Ze zrozumieniem. I zapoznaj sie z materiałami. Naprawdę szkoda życia na takie coś. Pytasz czy to są objawy nerwicy gdy tyle osób wcześniej ci mówiło, że są.... "Robiąc ciągle to samo nie uzyskasz innych efektów".
ODPOWIEDZ