Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwicowe wkręty
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Czy też tak macie, że czytając objawy danej choroby, zaczynacie je sobie wkręcać? Ja np sporo czytałem o chorobach psychicznych czego oczywiście żałuję... I pojawiają się natrętne myśli np, że ktoś mnie śledzi, czyta mi w myślach, że zwariuje itp. Wszystko o czym wyczytałem wychodzi co jakiś czas w natretach... I nie boje sie, że faktycznie tak jest, tylko że pojawiła się taka myśl.. Także pełen krytycyzm, ale czasami wkreca mi się, że to może początki jakiejś psychozy

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
No to to jest podstawa nerwicy
Nie zauważyłeś tego czytając forum? ;p

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p