Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Wnioski nowicjusza na forum

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotrt
Zarejestrowany Użytkownik

6 lipca 2019, o 08:46

Witam chciałem się podzielić z wami swoimi spostrzeżeniami na temat forum
Jestem tu nowy ale bardzo się cieszę że trafiłem na to forum dzięki wielu tekstom które tu przeczytałem zaczynam rozumieć co mi jest i mniej więcej jak sobie z tym radzić a mam nerwice lękowa mam zaburzenia kompulsyjne jak częste, mycie rąk itp i dzięki temu co tu przeczytałem mam nadzieję że zacznę wchodzić na nową, drogę wychodzenia z choroby bo chociaż byłem u psychologa i u psychiatry to nikt mi tak tego nie wyłożył jak tutaj i za to jestem wdzięczny i chociaż to początek to dzięki wam dostałem nadziei że może być normalnie
Dziękuję że jesteście
Awatar użytkownika
SasankaLesna
Odważny i aktywny forumowicz

6 lipca 2019, o 09:04

No to mamy podobne spostrzeżenia:D. To forum to całościowy poradnik dla takich osób jak my. Niektórym skutecznie zastapilo terapię i leki. Trafiłam tu chyba w lutym lub w marcu i już widzę pewne zmiany w zachowaniu. Trzymaj się i rob swoje w kierunku wychodzenia z iluzji :), ale spokojnie, bez presji i w swoim tempie :)
Czasami lepiej użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność. [T. Pratchett]
Awatar użytkownika
Piotrt

6 lipca 2019, o 09:19

Dziękuję sasanka za dobre słowo tego właśnie mi trzeba ☺️
Ewellla

7 lipca 2019, o 12:16

Bo tak jest i sama tak stwierdzam, że informacje stąd bardzo dużo mi dały. Informacji jest ogólnie wiele ale jak się poświęci trochę czasu to widać, że wszystko sprowadza się do paru rzeczy i wzrasta samoświadomość. Powodzenia Piotrek :friend: <boks>
Awatar użytkownika
Piotrt

9 lipca 2019, o 21:04

Dziękuję ewella im dłużej tu jestem to dochodzę do 2 wniosków po pierwsze do wyzdrowienia ważne są informacje tu zawarte a po 2 to potrzebny jest drugi człowiek który cię zrozumie i wesprze dobrym słowem ☺️ Pozdrawiam
ODPOWIEDZ