Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
sucha27
- Zarejestrowany Użytkownik
8 czerwca 2019, o 21:56
Mam pytanie - czy zdarzyła Wam się kiedyś taka sytuacja, że zasypiacie i w pewnym momencie nie możecie w ogóle wziąć oddechu? Jakby sparaliżowało Wam na chwilę mięśnie oddechowe? Czasem zdarzało mi się też tak, że budziłam się w nocy i nie mogłam zaczerpnąć powietrza. Wtedy się zrywam wystraszona i już mogę oddychać

To straszne uczucie.

-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
9 czerwca 2019, o 11:55
Chyba mało osób tego NIE MIAŁA w swoim nerwicowym życiu.Problem oddechu to moim zdaniem jeden z najbardziej odznaczających się objawów nasilonej nerwicy, przynajmniej dla mnie, wraz ze skurczami mięśni, tickami nerwowymi i drżeniem mięśni.