Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zespół lęku uogolnionego - rokowania
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, mało tutaj na forum i GAD, każdy ma jakąś fobie, lek przed czymś, hipohondrie.. A jak jest z lękiem uogolnionym? Wszędzie piszą że rokowania są bardzo słabe i bardzo ciężko leczy się ten rodzaj lęku, jaki jest na niego sposób, skoro boję się, oczowam lęk nawet bez konkretnych myśli, bodźców? O czym nie myśleć co akceptować skoro nawet bez myślenia pojawia się lęk.
Per aspara ad astra
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
A skąd wiesz, ze masz GAD...? W zaburzeniu lękowym nie trzeba odczuwać lęku w obliczu bodźców. Ja też czułem lęk i miałem masę czarnych myśli, a jakie mozna mieć w zaburzeniu kiedy cały umysł jest postawiony na nogi i zaalarmowany. Nie moge oprzeć się pytaniu po co własciwie stale sobie coś robisz i wyszukujesz nowego? Dopiero co miałeś fugę, uzależnienie, dysocjację, mgłe mózgu. Ile tego chcesz mieć? 
Był już podobny temat - skutecznosc-cbt-gad-t13843.html Skuteczność zależna jest moim zdaniem nie od rodzaju zaburzenia ale kwestii pracy nad sobą i cierpliwości. Nie mówię tu o chorobach mózgu stwierdzonych na podstawie konkretów.

Był już podobny temat - skutecznosc-cbt-gad-t13843.html Skuteczność zależna jest moim zdaniem nie od rodzaju zaburzenia ale kwestii pracy nad sobą i cierpliwości. Nie mówię tu o chorobach mózgu stwierdzonych na podstawie konkretów.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p