Macie jakieś sposoby na ogarnięcie tego?
W tej chwili się uparło napięcie.Mega duże w szyi i karku a glowa jak by miała za chwilę odpasc
Może jakiś masaż czy fizjoterapeuta by pomógł?
Na pewno nie zaszkodziBasia83 pisze: ↑18 marca 2019, o 13:40Jak w temacie.Jak to wszystko ogarnąć.Objawy jedne odchodzą, drugie przychodzą.Jak tą nerwica to robi że potrafi to trwać 7 dni w tyg 24h/dobę?
W tej chwili się uparło napięcie.Mega duże w szyi i karku a glowa jak by miała za chwilę odpasc
Na napięca na pewno warto spróbować różnych form relaksacji taka fizjoterapeutką od tego może być dobra. A to jak nerwica to robi to zobacz sobie wpisy i nagrania divovicka.Basia83 pisze: ↑18 marca 2019, o 13:40Jak w temacie.Jak to wszystko ogarnąć.Objawy jedne odchodzą, drugie przychodzą.Jak tą nerwica to robi że potrafi to trwać 7 dni w tyg 24h/dobę?
Z tym zajęciem się czymś sensownym jest klopot:-)W pracy nuda, później dom dzieci i tak w kolko, średnio mi wystarcza czasu dla siebiegrubas pisze: ↑18 marca 2019, o 13:58Na pewno nie zaszkodziBasia83 pisze: ↑18 marca 2019, o 13:40Jak w temacie.Jak to wszystko ogarnąć.Objawy jedne odchodzą, drugie przychodzą.Jak tą nerwica to robi że potrafi to trwać 7 dni w tyg 24h/dobę?
Zajęcie się czymś sensownym daje radę.
Ehh Kurde z tym przyzwyczaić to masakra.Jak się przyzwyczaje do jednego to się nastepny pojawiaNerwyzestali pisze: ↑18 marca 2019, o 14:00Ja się przywyczaiłem do somatów non stop i wtedy zaczęło tracić na sile.
Ja to forum siedzę już parę jakiś czas chociaż przyznaję się bez bicia że nagrań nie oglądałam,ale chyba muszę zacząćAniago pisze: ↑18 marca 2019, o 14:01Na napięca na pewno warto spróbować różnych form relaksacji taka fizjoterapeutką od tego może być dobra. A to jak nerwica to robi to zobacz sobie wpisy i nagrania divovicka.Basia83 pisze: ↑18 marca 2019, o 13:40Jak w temacie.Jak to wszystko ogarnąć.Objawy jedne odchodzą, drugie przychodzą.Jak tą nerwica to robi że potrafi to trwać 7 dni w tyg 24h/dobę?
Od tego najlepiej zacząć pobyt tutajvictor.html ciasteczko.html divin.html odburzanie-wed-divovica.html
natr-tne-kowe.html