Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Boję się że mam padaczke kolejny kryzys
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witajcie mysalam że juz powoli wychodzę z zaburzenia odstawilam leki jestem 3 miesiące bez nich. Mam jeszcze dużo skutków odstawiennych najgorszy razenie prądem mózgu i latanie oczu na boki. Wczoraj dostałam bardzo silnego ataku tak się tym nakrecilam telepalo mnie razilo mózg bałam się że dostanę padaczki po czym wystąpił silny ból głowy i drętwienie i znowu wylew... Chciałam już dzwonić po karetke
poddalam się wzięłam benzo... Jestem w rozsypce nie chce wracać do leków, rok terapi myślałam że zmieniłam myślenie ale ja nadal tak bardzo się boję że coś mi jest i to przez lek który brałam że może uszkodził mi mózg i stąd mam te prądy i latające oczy. Wczoraj byłam u psyhiatry nie po cieszyla mnie wysłała do neurologa w sobotę idę prywatnie nie mam już sił jestem w dołku 
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj Kochana,
Nie miej w żadnym wypadku wyrzutów, że sięgnęłaś po benzo, walczyłaś, ale nie jesteś ze stali i masz prawo jak każdy do gorszych dni. Na pewno mocno Ci dokuczają jeszcze objawy odstawienne plus objawy nerwicy, które dzięki lekom dotychczas pozostawały niwelowane
Nie miej w żadnym wypadku wyrzutów, że sięgnęłaś po benzo, walczyłaś, ale nie jesteś ze stali i masz prawo jak każdy do gorszych dni. Na pewno mocno Ci dokuczają jeszcze objawy odstawienne plus objawy nerwicy, które dzięki lekom dotychczas pozostawały niwelowane

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Tak dokładnie dopadl mnie kryzys dostałam okres wszystko na razkatarzynka pisze: ↑21 lutego 2019, o 11:52Witaj Kochana,
Nie miej w żadnym wypadku wyrzutów, że sięgnęłaś po benzo, walczyłaś, ale nie jesteś ze stali i masz prawo jak każdy do gorszych dni. Na pewno mocno Ci dokuczają jeszcze objawy odstawienne plus objawy nerwicy, które dzięki lekom dotychczas pozostawały niwelowane![]()