Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Życie a nerwica i dp/dd
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy może być tak że jeśli niepokonana lęku przed przyszłością np nie znajdę pracy ktoś umrze ja umrę coś zniszczę nigdy nikogo nie poznam nigdy się nie odburzę mam uszkodzony mózg to się nie odburzę bo powiem szczerze że chyba codziennie praktycznie takie lęki się przewijają.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
- bbea
- Forumowy szyderca
Wydaje mi się ze ciężko się odburzyc nie mając wiary w nerwice, co u Ciebie się przejawia tym, ze myślisz ze masz uszkodzony mózg.
Ale na pocieszenie Ci powiem, ze jak miałam hardcorowe dd pierwszy raz w życiu to tez byłam przekonana ze mam uszkodzony mózg, a nie było jeszcze wtedy internetu powszechnie dostępnego:) i przeszło samo na kilka lat
Ale na pocieszenie Ci powiem, ze jak miałam hardcorowe dd pierwszy raz w życiu to tez byłam przekonana ze mam uszkodzony mózg, a nie było jeszcze wtedy internetu powszechnie dostępnego:) i przeszło samo na kilka lat

-
-
Ale nie chce mi się czytać, głównie pytam o oszkodzenie mózgu, miałeś jakiś poważny wypadek? Masz jakiegoś guza i masz rozrost który ucika i masz szereg objawów czy co bo nie rozumiem.. Stary to tak jak bys sobie nabił na czole guza i mówił o glejaku
uszkodzenie mózgu to bardzo bardzo poważne schorzenie, ma bardzo poważne objawy a do objawów psychogennych z nim związanych takich jak napady agresji, halucynacje, zmiany osobowości, alchimer, demencja starcza, schizofrenia, człowiek podchodzi nie krytycznie. Skończ temat uszkodzenia mózgu i znajdź ciekawszy. Nie wiem, wymyśl sobie, może jakiś rak trzustki, albo zapalenie łojotokowe skóry głowy, cokolwiek, ale odpuść stary to uszkodzenie 

Per aspara ad astra
-
Wiesz nie mam praktycznie koncentracji zawieszam się i do tego mam dp jak na haju tylko w sensie odrealnienia zapominam kim jestem itd wiesz ja to staram się olewać ale kiedy dochodzi to sytuacji gdzie to odczuwam albo jest więcej stresu i niepewności to takie rzeczy się dzieją.p.karnia1 pisze: ↑3 stycznia 2019, o 19:47Ale nie chce mi się czytać, głównie pytam o oszkodzenie mózgu, miałeś jakiś poważny wypadek? Masz jakiegoś guza i masz rozrost który ucika i masz szereg objawów czy co bo nie rozumiem.. Stary to tak jak bys sobie nabił na czole guza i mówił o glejakuuszkodzenie mózgu to bardzo bardzo poważne schorzenie, ma bardzo poważne objawy a do objawów psychogennych z nim związanych takich jak napady agresji, halucynacje, zmiany osobowości, alchimer, demencja starcza, schizofrenia, człowiek podchodzi nie krytycznie. Skończ temat uszkodzenia mózgu i znajdź ciekawszy. Nie wiem, wymyśl sobie, może jakiś rak trzustki, albo zapalenie łojotokowe skóry głowy, cokolwiek, ale odpuść stary to uszkodzenie
![]()
-
Stary ale kwa każdy kto ma derealizacje nie potrafi się skoncentrować i ma problemy z pamięci. Niczym nie błyszczysz, zapytaj tutaj ludzi na forum i znajdź chociaż jedną która ma dd a nie ma tego co ty to ci postawie flaszkę.
Per aspara ad astra
-
Ta flaszka mnie mobilizuje muszę kogoś znaleźć

-
- Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
Jak to mawiał Juliusz Cezar i George Michael:
"Wóda czyni cuda"
xD
-
- Gość
Ale to normalne w tych stanach. Ogolnie sluchales nagran o dd na forum?Ryo pisze: ↑3 stycznia 2019, o 19:53Wiesz nie mam praktycznie koncentracji zawieszam się i do tego mam dp jak na haju tylko w sensie odrealnienia zapominam kim jestem itd wiesz ja to staram się olewać ale kiedy dochodzi to sytuacji gdzie to odczuwam albo jest więcej stresu i niepewności to takie rzeczy się dzieją.p.karnia1 pisze: ↑3 stycznia 2019, o 19:47Ale nie chce mi się czytać, głównie pytam o oszkodzenie mózgu, miałeś jakiś poważny wypadek? Masz jakiegoś guza i masz rozrost który ucika i masz szereg objawów czy co bo nie rozumiem.. Stary to tak jak bys sobie nabił na czole guza i mówił o glejakuuszkodzenie mózgu to bardzo bardzo poważne schorzenie, ma bardzo poważne objawy a do objawów psychogennych z nim związanych takich jak napady agresji, halucynacje, zmiany osobowości, alchimer, demencja starcza, schizofrenia, człowiek podchodzi nie krytycznie. Skończ temat uszkodzenia mózgu i znajdź ciekawszy. Nie wiem, wymyśl sobie, może jakiś rak trzustki, albo zapalenie łojotokowe skóry głowy, cokolwiek, ale odpuść stary to uszkodzenie
![]()
-
Wiem ale głową dośpiewać swoje do tego śnieg optyczny który nakręca niby się z tym pogodziłem itd ale nawrót myśli jest zima mi nie służy często jest ciemno dużo śniegu widzę na nim śnieg optyczny to nabędza bardzo noi kłucia w głowie.aryaK pisze: ↑4 stycznia 2019, o 23:20Ale to normalne w tych stanach. Ogolnie sluchales nagran o dd na forum?Ryo pisze: ↑3 stycznia 2019, o 19:53Wiesz nie mam praktycznie koncentracji zawieszam się i do tego mam dp jak na haju tylko w sensie odrealnienia zapominam kim jestem itd wiesz ja to staram się olewać ale kiedy dochodzi to sytuacji gdzie to odczuwam albo jest więcej stresu i niepewności to takie rzeczy się dzieją.p.karnia1 pisze: ↑3 stycznia 2019, o 19:47Ale nie chce mi się czytać, głównie pytam o oszkodzenie mózgu, miałeś jakiś poważny wypadek? Masz jakiegoś guza i masz rozrost który ucika i masz szereg objawów czy co bo nie rozumiem.. Stary to tak jak bys sobie nabił na czole guza i mówił o glejakuuszkodzenie mózgu to bardzo bardzo poważne schorzenie, ma bardzo poważne objawy a do objawów psychogennych z nim związanych takich jak napady agresji, halucynacje, zmiany osobowości, alchimer, demencja starcza, schizofrenia, człowiek podchodzi nie krytycznie. Skończ temat uszkodzenia mózgu i znajdź ciekawszy. Nie wiem, wymyśl sobie, może jakiś rak trzustki, albo zapalenie łojotokowe skóry głowy, cokolwiek, ale odpuść stary to uszkodzenie
![]()
-
Ryo pisze: ↑5 stycznia 2019, o 16:05Wiem ale głowa dośpiewa swoje do tego śnieg optyczny który nakręca niby się z tym pogodziłem itd ale nawrót myśli jest zima mi nie służy często jest ciemno dużo śniegu widzę na nim śnieg optyczny to nabędza bardzo noi kłucia w głowie.aryaK pisze: ↑4 stycznia 2019, o 23:20Ale to normalne w tych stanach. Ogolnie sluchales nagran o dd na forum?Ryo pisze: ↑3 stycznia 2019, o 19:53
Wiesz nie mam praktycznie koncentracji zawieszam się i do tego mam dp jak na haju tylko w sensie odrealnienia zapominam kim jestem itd wiesz ja to staram się olewać ale kiedy dochodzi to sytuacji gdzie to odczuwam albo jest więcej stresu i niepewności to takie rzeczy się dzieją.